FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC BOTOȘANI 1-1

Costel Enache analizează meciurile lui FCSB pentru a-l așeza pe Alibec în teren + Ciobotariu se plânge de lot: "Am avut 5 accidentați"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2018 22:17

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Botoșani, s-a arătat mulțumit de remiza, 1-1 cu Astra, deși pe alocuri s-a plâns de faptul că nu a avut toți jucătorii valizi.

"Sunt mulțumit de rezultat, ținând cont de problemele pe care le-am avut. Am avut 5 jucători accidentați. Vreau să-mi felicit echipa pentru efortul depus. Jucătorii au crezut în rezultat.

Puteam să și câștigăm, dar am întâlnit o formație bună. Eram convins că va da totul să câștige. Eu sunt mulțumit. Pregătim foarte mult fazele fixe pentru că am o echipă cu talie", a declarat Ciobotariu la Look Sport.

"la 1-0 pentru adversar nu am cedat"

Costel Enache, antrenorul Astrei, a vorbit și el despre meci: "Nu e ceea ce mi-am propus. Puteam gestiona mai bine jocul dacă eram mai concentrați în prima repriză. E de subliniat că la 1-0 pentru adversar nu am cedat și am văzut la jucători că le pasă ceea ce se întâmplă. Asta îmi dă curaj. A fost mai greu de pregătit meciul, deși îi știam foarte bine pe cei de la Botoșani.

M-am uitat la meciurile din trecut când Denis a dat un randament foarte bun și am văzut meciul de la Lisabona când a jucat în banda stângă, de aceea l-am trecut azi acolo. Pe Llullaku l-am ținut în fața porții pentru că el are un simț foarte bun al porții. Avem nevoie de dinamică în ofensivă. Să sperăm că ne vom cunoaște repede".

VEZI ȘI: 

ASTRA - FC BOTOȘANI 1-1 // VIDEO Astra lui Costel Enache a remizat cu FC Botoșani, fosta sa echipă, scor 1-1

PROGRAM ETAPA A 17-A

Vineri
Poli Iași - Sepsi 1-1 (detalii, AICI)
CFR Cluj - Voluntari 5-0 (detalii, AICI)
Sâmbătă
Hermannstadt - Concordia Chiajna 2-1 (detalii, AICI)
20:00 Viitorul - Dinamo București 4-1 (detalii, AICI)
Duminică
CS U Craiova - Dunărea Călărași 1-0 (detalii, AICI)
FCSB - Gaz Metan Mediaș 2-1 (detalii, AICI)
AZI
Astra Giurgiu - FC Botoșani 1-1 (detalii, AICI)

CLASAMENT

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
dora
dora  •  04 Decembrie 2018, 10:23

In mod normal, Botosaniul trebuia sa castige. Astra a avut mai multe maini moarte - si una dintre acestea s-a numit Alibec...cred ca patronul Astrei a facut o afacere proasta readucandu-l in lot...l-a stricat si pe Llullaku

166519390404871
Cristian Gherasim  •  04 Decembrie 2018, 07:55

Fabrini incantator si aseara .E fotbalist.Din pacate F.C Botosani are lotul subtire.Pai daca e suspendat Patache sau Dumitras trebuie sa improvizezi .Daca ai o problema la mijlocasii centrali sau fundasii centrali la fel e nasol.Nu-i ca anul trecut .Lipseste Musat .Intra Acsinte .Miron intra Plamada .Nu-i Rodriguez -Oaida il bagai pe Tincu sau Achim.Campionatul trecut stateam mult mai bine si la fazele fixe,parca nu tremuram la fiecare minge pe sus,in careul nostru.Ce-i drept si la capitolul talie punctam mai bine.

corectu
corectu  •  04 Decembrie 2018, 07:47

Echipele de la locul 6 la locul 13 au sanse pentru play off.Santa mediocritas!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează