FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

CraiOlguța făcută praf de un fost jucător al Universității: "Nu poți să faci construcție pe morminte"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2016 10:51

Aurel Țicleanu, fostul jucător al Universității Craiova din perioada 1976-1985, consideră că CSU Craiova nu se poate asemăna cu Știința.

"Nu poți să faci construcție pe morminte din cimitir. Sau dacă vreau să cumpăr o casă, vin și o cumpăr, nu îi dau afară pe cei de acolo.

Acum se plătesc niște lucruri care trebuiau să se facă mai demult. E păcat pentru bazinul de jucători de acolo pentru că nu s-a aplecat nimeni către ei. Sunt foarte mulți jucători prin Oltenia și ar trebui descoperiți și ajutați să joace în prima echipă a Craiovei. Așa se vor identifica și oltenii de acolo cu echipa", a spus Țicleanu la Digisport.

"Eu am un principiu: jucătorul la vârsta de 19-20 de ani trebuie să joace. De pe teren primești cele mai bune lecții. Să se gândească foarte bine cei de la Craiova dacă-l vând pe Ivan, pentru că el trebuie să joace acolo unde se va transfera"
Aurel Țicleanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
robert.fan.stinta
robert.fan.stinta  •  05 Mai 2016, 08:27

Inca odata ai dreptate ,nene Aurica,dar dezastrul a fost inceput de la Ilinca,continuat cu Netoiu,si dupa Mititelul,dar doar in mica parte,pentru ca el desi nu are scuze,are totusi citeva circumstante atenuante.Dar proiectul CSU a inceput cu stingul ,pentru ca Lia a facut campanie cu Fcu,si a terminat cu Csu iar in toate asta au fost acaparati si idoli nostri,care aveau nevoie de un venit,deci regula dezbina si cucereste sa dovedit viabila la Craiova!problema lui Csu este ca a promis foarte mult,si ofera aceiasi linie a ultimilor 25 de ani,iar daca continua asa vom vorbi doar din aduceri aminte.Daca Mititelu cistiga procesul cu cei ce ne-au decapitat ca pe Mihai Viteazul,va fi mare deranj in liga1,iar pina atunci mergem cu ce avem.

valu4ever
valu4ever  •  04 Mai 2016, 21:07

aurel ticleanu nu l-au pus antrenor s-au in conducere,incepe sa arunce cu noroi.problema este ca,ar fi fost cu mult peste felix grigore s-au sllvian cristescu.surin cirtu,emil sandoi ori mogosanu.insa,putina decenta nu ar strica din partea lui ticleanu...trebuia sa asteptam o vesnicie ca groparul craiovei,mititelu,sa faca echipa?!

sibelius
sibelius  •  04 Mai 2016, 16:19
Postat de jianu_pandurii pe 04 Mai 2016, 14:59

aici n-ai dreptate. Contracandidatul Olgutei ca primar la Craiova este liberalul Pavel Badea fostul international si jucator al Universitatii Craiova. Cine nu e cu fotbalul nu castiga in Craiova postul de primar.

Doctor in economie cu doctorat la o universitate fantoma din Chisinau.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează