FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS MIOVENI 0-1

Cornel Dinu, dur cu Dinamo: „N-a contat în seara asta! Răul s-a făcut acum 3-4 ani”

Dinamo - CS Mioveni 0-1 | Cornel Dinu, glorie a „câinilor”, nu e deloc optimist în privința alb-roșilor. +14   FOTO
Dinamo - CS Mioveni 0-1 | Cornel Dinu, glorie a „câinilor”, nu e deloc optimist în privința alb-roșilor.

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 23:55 / Actualizat marti, 17 august 2021 00:21

Dinamo - CS Mioveni 0-1 | Cornel Dinu, glorie a „câinilor”, nu e deloc optimist în privința alb-roșilor.

Toate detaliile despre Dinamo - CS Mioveni, AICI

Rezultatele integrale ale rundei #5 din Liga 1

Cornel Dinu, prima reacție după Dinamo - CS Mioveni 0-1

„La Dinamo abia acum se văd efectele. Pentru Dinamo abia acum începe campionatul. La Voluntari nu se mai știe cine comandă, stoperul e și președinte. Clinceniul e într-o situație în care n-a mai fost din primul an, are probleme financiare. 

Dinamo e într-o situație dificilă. Acum încep meciurile mai grele. Problemele se acutizează. E obligată să joace cu 9-10 jucători tineri la fiecare meci. Dacă exista o strategie logică și realistă acum 3-4 ani, ca ei să fie pregătiți și din punct de vedere al perfecționării tehnice, al unui sistem, al unei dinamici, al unei forțe fizice, ar fi avut alt randament. 

Iată că vine o nou-promovată, dintr-o suburbie a Piteștiului, iar Dinamo nu contează în fața ei. A avut o singură situație, în minutul 10, prin Bani. Mioveniul, cu jucători necunoscuți, dar cu un antrenor realist, care strunește bine echipa, a avut 3 situații de a marca”, a declarat Dinu la Telekom Sport.

Dinamo - CS Mioveni 0-1 | „Câinii”, învinși de nou-promovată

Tocmai ”veteranii” Răuță, Steliano Filip și mai ales căpitanul Sorescu au dezamăgit cel mai tare. După 0-1 au arătat mai rău decât mulți dintre puștii din echipă. 

"Suntem mulţi copii şi vrem să ducem Dinamo acolo unde îi este locul. Noi am fost crescuţi în spiritul acesta şi ştim ce înseamnă Dinamo, faţă de jucătorii care vin din străinătate. Trebuie să demonstrăm că avem valoare să jucăm la Dinamo", este ambiția lui Robert Moldoveanu, 22 de ani, și a celorlalți copii ai "căpitanului" Dario Bonetti. Cu acest motto au început roș-albii și aseară, contra Mioveniului. 

Opt puști și doar 3 "veterani", Răuță, Sorescu și Steliano Filip, au încercat să-i pună sub presiune pe argeșeni încă din start. Ahmed Bani a avut și prima mare ocazie a serii, ce avea să rămână unica de partea alb-roșilor, singur cu portarul. Însă finalizarea, un lob, nu i-a ieșit. Numai că tinerii, pe cât de ambițioși, pe atât de inconstanți sunt. 

Și nu doar de la un meci la altul, ci chiar în timpul aceleiași partide, cum avea să se întâmple și-n "Groapă". Fărâma de elan a amfitrionilor s-a diluat repede și jocul a "alunecat" spre unul de uzură, presărat cu multe greșeli personale, câteva faulturi dure și 4 "galbene", trei în dreptul lui Dinamo.

Simțind că se poate mai mult, Mioveniul a ieșit cu o altă abordare de la cabine. Cu tupeu. Și a dat roade! Coșereanu și Bogdan Rusu au creat primele breșe în defensiva gazdelor, pentru ca ultimul să și sancționeze lipsa de reacție a "cățelușilor": 0-1 (50). Reușita lui Rusu a dezechilibrat-o pe Dinamo. 

Roș-albii au încercat să riposteze, numai că precipitarea și-a pus amprenta asupra jocului lor. Mai rău, tocmai "veteranii" Răuță, Steliano Filip și Sorescu, cei chemați să regrupeze "haita", au părut cei mai lipsiți de idei. Iar cu puțin noroc, același Rusu putea să facă "dubla", însă șutul său plouat s-a scurs pe lângă bara din dreapta unui Eșanu prins pe picior greșit. Și așa s-a încheiat un meci de uitat. Pentru spectatorul neutru, dar mai ales pentru Dinamo!

Dinamo - CS Mioveni 0-1 | Cele mai tari imagini din Ștefan cel Mare

+10 FOTO

Dinamo - CS Mioveni 0-1 | Nou-promovata dă lovitura în Ștefan cel Mare

Întâmplare colosală de la Dinamo: „A sunat telefonul, dar eram în cadă! Am și înghețat acolo, mi-a adus soția un prosop”

Citește mai multe știri de actualitate:

Ofertă de 7 milioane de euro pentru Florinel Coman! Răspunsul oferit de Gigi Becali

Și-au purtat echipa spre victorie! Reportaj GSP din peluza rapidistă: „O lecție de pasiune, atașament și loialitate”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
cornelcc
cornelcc  •  17 August 2021, 18:55
Postat de Gabriel Degeratu pe 17 August 2021, 10:01

,,Cu parere de rau dar pe Ricardo Grigore si pe Robert Moldoveanu poti sa ii antreneze cei mai cei antrenori, la toate capitolele. Nu scoti nimic din ei. Oamenii nu stiu nici ei ce cauta pe un teren de fotbal."Asa este Concret21,iar din pacate pentru Dinamo,mai sunt multi in echipa fara deprinderea abecdarului fotbalistic. Cat despre Cornel Dinu,omul este infailibil si in Targovistea natala si in Bucurestiul adoptiv.Le stie pe toate si comenteaza tot,dar nu ii spune nimeni ca parerile lui nu conteaza.

Acestea sunt electele scolilor de fotbal private, unde ajung in majoritate copii fara talent dar ai caror parinti isi permit sa platesca taxele la scolile respective. Nu mai exista selectie in scolile generale de cartier sau din sate decat cu mici exceptii. Pana si academia lui Hagi face selectie la copii, dar daca vrei sa acesta sa continue dupa o anumita varsta, trebuie sa cotizezi!

200748401087864
Gabriel Degeratu  •  17 August 2021, 10:01

,,Cu parere de rau dar pe Ricardo Grigore si pe Robert Moldoveanu poti sa ii antreneze cei mai cei antrenori, la toate capitolele. Nu scoti nimic din ei. Oamenii nu stiu nici ei ce cauta pe un teren de fotbal."Asa este Concret21,iar din pacate pentru Dinamo,mai sunt multi in echipa fara deprinderea abecdarului fotbalistic. Cat despre Cornel Dinu,omul este infailibil si in Targovistea natala si in Bucurestiul adoptiv.Le stie pe toate si comenteaza tot,dar nu ii spune nimeni ca parerile lui nu conteaza.

212615283607296
Ioan Rata  •  17 August 2021, 09:01
Postat de caine.dupa.moarte pe 17 August 2021, 08:00

Dar deian ce a pățit? El salva echipa. A intrat în eclipsă. Hai cu falimentul ăla odată!

Ai dus in falimet gradinita unde esti!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează