FOTBAL  »  Superliga  »  ÎMPRUMUT

Dinamo renunță la încă un jucător tânăr: Levent Oltay a fost împrumutat în Liga 2, la Dunărea Călărași

Levent Oltay, în centru, a fost prezentat la Dunărea Călărași
Levent Oltay, în centru, a fost prezentat la Dunărea Călărași

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 09:06

Dinamo renunță la un nou jucător tânăr crescut în propria Academie: fundașul român Levent Oltay, 19 ani, a fost cedat sub formă de împrumut la Dunărea Călărași.

Levent Ekrem Oltay era component al echipei U19 a „câinilor”, iar în sezonul trecut a câștigat Cupa României alături de echipa de juniori a lui Dinamo. Apărătorul făcuse inclusiv pasul spre echipa mare, fiind chemat de Eugen Neagoe în cantonamentul din Marbella din această vară. 

Cum fundașul de bandă stângă n-avea însă șanse să joace în campionatul care stă să înceapă, clubul a decis că e mai bine ca fotbalistul să fie împrumutat în liga secundă, la fel cum s-a întâmplat cu Marco Ehmann, cedat la CSM Școlar Reșița. 

Vezi și: Dinamo îl trimite din nou pe Marco Ehmann în Liga 2 » EXCLUSIV Prima reacție a jucătorului: „Trebuia să caut cea mai bună soluție pentru mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cainelup
cainelup  •  10 Iulie 2019, 13:08

"fundașul român Levent Oltay" - :):):):)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează