FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Exilat la echipa secundă a lui FCSB, un jucător poate pleca în iarnă: "Am auzit că-l vor echipe din străinătate"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 17:47

Cornel Șfaițer, președintele lui FC Botoșani, insistă pentru readucerea lui Cătălin Golofca la echipa din Moldova, dar spune că jucătorul de 27 de ani are oferte și din străinătate.

"Cătălin a avut un parcurs excelent la Botoșani. S-a discutat despre revenirea lui. El poate juca în campionatul intern doar la noi. Am auzit că-l vor echipe din străinătate. În iarnă vom vedea ce vor dori și cei de la FCSB", a declarat Șfaițer, la TV Digi Sport.

De altfel, Golofca a fost titular în meciul pierdut de FCSB II pe propriul teren în fața celor de la Progresul Spartac, scor 1-3. Unicul gol al roș-albaștrilor a fost înscris chiar de Golofca. Vezi AICI detalii!

Evoluția lui Golofca

Fotbalul l-a început în judeţul său natal, Suceava. Statura minionă i-a blocat toate uşile, în ciuda unei calităţi care e extrem de căutată în ziua de azi: viteza. După ce a terminat junioratul a fost refuzat de Dinamo. Apoi, până la 25 de ani, nu l-a mai remarcat nimeni. În 2015 s-a dus în probe la FC Voluntari.

N-a fost considerat îndeajuns de bun și a fost trimis în Divizia C, la echipa secundă. Cătălin n-a acceptat decizia şi a revenit la Suceava, de unde preşedintele Botoşaniului, Cornel Şfaiţer, a decis să-l ia. Dar Cristi Pustai n-a fost impresionat de el şi nu l-a păstrat.

A fost momentul în care Golofca a vrut să renunţe la fotbal. Avea 26 de ani. "M-am gândit să mă las. Nu mai puteam juca la liga a doua, aveam doar 15 milioane salariu pe lună și nici pe aceia nu prea îi luam. Chiar vorbisem cu un amic și eram decis să plec la el, în Belgia, la muncă. Din fericire, am avut șansa să mă ia Botoșaniul", a declarat într-un interviu în Gazetă.

Leo Grozavu a crezut în el, i-a dat şansa să joace şi așa a ajuns să prindă un transfer la FCSB, unde câștigă 9.000 de euro lunar. De peste 25 de ori faţă de salariul din vara lui 2015! 

Becali a plătit în schimbul mijlocașului 400.000 de euro, iar moldovenii au păstrat 60% dintr-un eventual transfer al jucătorului.

3.000 €era salariul lui Golofca la FC Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează