FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Cornel Dinu, încă un atac nemilos la Mihai Teja: „E măgarul pe care se pun toți sacii, mi-e milă de el!”

Cornel Dinu e mereu acid în intervențiile televizate // FOTO: Arhivă GSP
Cornel Dinu e mereu acid în intervențiile televizate // FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2019 09:41

Cornel Dinu, 70 de ani, fostul mare jucător al lui Dinamo, a comentat, în stilu-i caracteristic, situația în care se află antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja.

Expertul TV Telekom Sport a mărturisit în direct: „Mi-e milă de Teja, el nici măcar nu este cioban la stâna din Pipera. El este măgarul pe care se pun toți sacii, tot rău, tot greul.

Vine câinele și latră la el să o ia mai tare, ciobanul dă cu bâta după el să se ducă după oi, vin și oile ... Dar el, săracul, a vrut și el să fie antrenor la FCSB, a nimerit-o și acum i se pun toți sacii în cârcă”, a spus Dinu.

CLASAMENT LIGA 1

clasament

Vezi și: Păcălicii Europei » România a ajuns în clasamentul coeficienților sub singura țară care nu are campionat de fotbal!

CITEȘTE ȘI:

ANALIZĂ GSP Ce o așteaptă pe FCSB în Europa League: cap de serie în primele 3 tururi, ar putea da peste nume grandioase în play-off!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
whiteredarad
whiteredarad  •  02 Mai 2019, 14:26

Teja isi merita soarta ! A venit la FCSB stiind ca isi pierde dreptul de a fi antrenor, si ca va fi doar o eticheta cu ecusonul la piept, la meciuri. Si-a dat demnitatea pentru citiva euroi , cu gandul ca poate el e mai dastept ca si altii, dinaintea sa. Si nu este ! A diluat notiunea de antrenor, si-a batut joc de imaginea sa. Nu merita sa fie compatimit sau plans !

sibelius
sibelius  •  02 Mai 2019, 11:53

Plastica exprimarea, dar ideea e corecta. Daca mai spunea si ca e un *** slab si fricos era si mai corect.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calin2750
calin2750  •  02 Mai 2019, 11:42

Bietul domn Dinu, fost militian, fost securist, mergea la Roma la cumparaturi si ca prin minune sotia sa a scos din poseta "modesta" suma de 100.000 $. Incredibil. Locul lui ar fi la ... Iar marii comentatori de fotbal il citeaza cu nesat! Halal presa sportiva!!! Halal comentatori si ziaristi!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează