FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali ia măsuri contra Stelei: „Vă promit că nu va promova!” » Replică pentru Victor Pițurcă

Gigi Becali nu vrea ca CSA Steaua să promoveze +6   FOTO
Gigi Becali nu vrea ca CSA Steaua să promoveze

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 12:56

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat dur după ce Victor Pițurcă, fost antrenor al echipei sale, a cerut ca FRF s-o promoveze direct în Liga 2 pe CSA Steaua, club aflat acum în Liga 4.

Gigi Becali spune că nu este de acord cu ideea fostului selecționer și spune ca a intentat un proces la TAS prin care vrea să ceară interzicera promovării militarilor.

„Păi, s-o mute el! Păi dacă a cerut Pițurcă... Și eu pot să cer să mă bage în liga din Anglia. Pițurcă cere... Trebuie să ceri lucruri normale. Dacă ceri lucruri anormale, nu te bagă nimeni în seamă. 

O să vedeți că CSA Steaua are un proces la TAS, în care noi am contestat dreptul ei de a promova. Ea nu are voie să promoveze. Are voie doar în Liga a 4-a! Se va anula promovarea în Liga 3. E echipă din bani publici și nu ai voie să promovezi. Ar fi discriminare.

Lumea nu înțelege că istoria înseamnă continuitate. Cum să înțeleagă ce spun eu acum? CSA nu are voie să promoveze conform legilor europene. Vă promit că nu va promova”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Situația în Liga 4:

  • Steaua e lider în Liga 4, cu 54 de puncte în 18 meciuri
  • Echipele din Liga 4 vor începe pregătirile în mod organizat de la 1 iunie; Recomandarea FRF este ca sezonul regulat, dar și play-off-ul, să se încheie până la 31 iulie;
  • Barajul de promovare în Liga 3 va avea loc începând cu 4-5 august; Meciurile de baraj vor fi disputate între trei asociații județene, nu între două, cum era stabilit inițial;
  • O decizie oficială în acest sens va fi luată la sfârșitul lunii mai.

Citește mai multe știri despre Steaua: 

Victor Pițurcă cere ca FRF s-o bage pe Steaua direct în Liga 2! » Când ar fi dispus să preia echipa

Florin Talpan iese din nou la atac: „Steaua NU trebuie să joace în play-off! Decizia AMFB e discriminatorie, iresponsabilă și periculoasă!”

Citește și:

Alex Chipciu are cale liberă spre FCSB! » Curățenie totală la U Cluj: „Trebuie să lupte, nu să stea la căldurică!”
Superliga
Alex Chipciu are cale liberă spre FCSB! » Curățenie totală la U Cluj: „Trebuie să lupte, nu să stea la căldurică!”
Provocare GSP: Cum arată „11-le” ideal al jucătorilor lăsați acasă de Edi Iordănescu? 33 de nume pe lista neconvocaților
Nationala
Provocare GSP: Cum arată „11-le” ideal al jucătorilor lăsați acasă de Edi Iordănescu? 33 de nume pe lista neconvocaților
Doliu în handbalul românesc. S-a stins din viață dublul campion mondial Ștefan Birtalan
Handbal
Doliu în handbalul românesc. S-a stins din viață dublul campion mondial Ștefan Birtalan

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (40)
valdino
valdino  •  19 Mai 2020, 15:39

Daca tot se duce la TAS poate ii roaga sa redeschida dosarul Viitorul vs fcfcsb..sa schimbe aia decizia..:)))

112361630474763
Ilie Riti  •  19 Mai 2020, 18:41

Cteva precizari necesare cand e vorba despre Steaua si CSA: 1. Justitia romana nu a decis in niciun moment ca Steaua (FCSB) nu este Steaua adevarata. De fapt CSA nu a revendicat nimic in acest sens. 2.Justitia damboviteana a decis doar ca Steaua nu isi mai poate folosi numele…de Steaua, legitimand astfel actiunea MApN si CSA de a rechizitiona marca, numele si emblema unei echipe profesioniste de fotbal, situatie fara precedent in UE. 3. Pe cale de consecinta, echipa cu continuitate neintrerupta in Liga a I-a, de la infiintarea sa in 1947, care a avut trei-patru denumiri diferite si acum se numeste temporar FCSB este fara nicio indoiala Steaua adevarata! In rest doar zgomot fals de trompete militare din trecutul de trista amintire.

demolarii
demolarii  •  19 Mai 2020, 15:42

Inseamna ca Becali contesta dreptul a jumătate din echipele rusești de a participa la cupele europene? Ori e dezinformat , ori nu stie sa citească. În plus isi ataca și familia, pe primarul de Voluntari , Pandele. Problema FRF și LPF e sa atraga bani. Iar Becali nu e in stare sa intretina un stadion ( altfel ar fi profitat de situatia de la Dinamo, și ar fi dat el un teren ca să se construiască un stadion pentru Euro 2020/2021) darmite să finanțeze 30 de echipe, din Liga 1 si Liga a 2-a. Cam atatea finanțări caută FRF și LPF. Dacă avea bani, lua toate secțiile de la CSA Steaua. În plus gura lui bogata, face reclama urâtă fotbalului. Cine, din privat, are nevoie de scandalurile lui? Prosti ar fi cei de la Steaua, daca nu i-ar lua lui Becali dreptul de a juca in cupele europene, in urma procesului de la TAS. Asa , pentru rautate in stare pura pe care o reprezinta G Becali....

Vezi toate comentariile (40)
Comentează