FOTBAL  »  Superliga  »  VAR

FOTO Și cu VAR e ca înainte » Greșeală majoră de arbitraj în primul meci al zilei: „Ăsta e penalty și la nuntă”

FC Botoșani ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în minutul 34 al meciului cu Chindia, la scorul de 3-1. Sistemul VAR a dat greș și de această dată. Partea bună este că rezultatul nu a fost viciat, formația lui Teja câștigând cu 3-2. +7   FOTO
FC Botoșani ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în minutul 34 al meciului cu Chindia, la scorul de 3-1. Sistemul VAR a dat greș și de această dată. Partea bună este că rezultatul nu a fost viciat, formația lui Teja câștigând cu 3-2.

Articol de - Publicat luni, 18 iulie 2022 21:03 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 21:39

FC Botoșani ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în minutul 34 al meciului cu Chindia, la scorul de 3-1. Sistemul VAR a dat greș și de această dată. Partea bună este că rezultatul nu a fost viciat, formația lui Teja câștigând cu 3-2.

În minutul 34 al disputei de la Botoșani, la un corner executat din flancul stâng al atacului gazdelor, Denis Dumitrașcu l-a tras evident și prelungit pe Eduard Florescu. „Centralul” Horațiu Feșnic a fost excelent plasat, dar a dictat doar repunere din colțul careului de 6 metri, în ciuda protestelor justificate ale mijlocașului de la FC Botoșani. 

+3 FOTO

Partea ciudată este că nu i-a fost atrasă atenția nici din camera VAR, acolo unde oficiali au fost Szabolcs Kovacs și Marius Marchidanu. Singura explicație ar putea fi o nouă eroare a sistemului VAR, similară cu cea de la meciul FCSB - U Cluj, când ecranul de la marginea terenului nu a funcționat. 

Greșeală de arbitraj în FC Botoșani - Chindia

Adrian Mihalcea, antrenorul Chindiei, a vorbit despre problemele VAR în cadrul conferinței de presă: „Nu prea stăm liniștiți. Astăzi vorbeau între ei asistenții, ziceau că prin minutul 30 nu merge VAR-ul. Nu știu dacă doar vorbeau sau asta s-a întâmplat”.

Greșeala de arbitraj a fost remarcată de Dan Udrea, în cadrul emisiunii „Sport Report”, de la Orange Sport, și comentată de Mihai Stoica. 

Ăsta e penalty și la nuntă, dacă tragi de trena miresii. Dacă ăsta nu e penalty nici cu VAR, înseamnă că nu mai înțelegem nimic din fotbal. E clar că îl împiedică să joace mingea
- Mihai Stoica, manager general FCSB

Citește și alte știri din Liga 1:

Adrian Mihalcea a oferit declarația primei etape: „La noi, e o variantă ieftină a VAR-ului”

MM îl pune la punct pe Tănase cu date din interior: „De ce n-am pasat, Tase? E prima dată în viața mea când văd așa ceva”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (22)
zorrozabal
zorrozabal  •  19 Iulie 2022, 13:05

Asta face parte din„regie”!Voi ce credeați guguștiucilor?!VAR are doar rolul de a„legaliza”furturile!Cât timp va fi Deaconu „executivul”care taie și spânzura la CCA,se știe pentru cine va„cânta”ansamblul de fluierași!Și de ce face parte din regie?!Lasa-la inceput-impresia ca fcsb e„nedreptațita”ca apoi sa fure in meciurile care conteaza!Pentru ca oricum echipa perlelor-in fiecare inceput de sezon(adica in preliminariile cupelor europene)-a neglijat campionatul intern!

tataika
tataika  •  19 Iulie 2022, 05:27

Dacă s-a hotărât ca este obligatorie funcționarea VAR-ului tot timpul meciului, dacă VAR-ul e în pava, sa se oprească și meciul pana se remediază. Ce scuza e aia nu am avut semnal la tușa?

ricco
ricco  •  19 Iulie 2022, 01:37

I-RESPONSABILII cu VAR-ul... Asigurati-va INAINTE DE MECI ca toate Monitoarele - atit cele din camera VAR cit si de la marginea terenului, FUNCTIONEAZA... Veniti la munca cu o jumatate de ora mai devreme pt. a putea face TOATE VERIFICARILE NECESARE pt. ca altfel, va faceti de ***-o cu VAR... Saracii de voi, NU ati avut timp sa va familiarizati cu tehnologia VAR in 6 - sase luni de zile inainte de inceperea campionatului si datorita acestui fapt, dati nastere la ***... Dar daca stau sa ma gindesc putin, LA ASA FOTBAL, ASA VAR...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează