FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un dinamovist prevede un viitor sumbru echipei favorite: "Mi-e frică să nu o luăm pe urmele Rapidului"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 februarie 2018 18:42

Claudiu Vaișcovici, fostul atacant al lui Dinamo din perioada 1988-1990, s-a arătat extrem de dezamăgit de situația în care se află Dinamo în acest moment, echipă care se chinuie să prindă ultimul loc de play-off.

"Tare mi-e frică să nu ajungem în situația în care se află Rapidul. Dar mă bucur că nu mai aud de «New Dinamo»", a declarat Vaișcovici la Sport Total FM.

Fostul fotbalist a vorbit și despre decizia lui Ionuț Lupescu de a candida la șefia FRF: "Am fost surprins de reveniera lui Ionuț Lupescu în fotbalul românesc. Cred că totul a venit și pe fondul indeciziei celor de aici, a celor care sunt în fotbal, din generația nouă, care se cam împing de la spate, nefiind deciși în niciun moment pentru a candida.

Cred că sunt semnale destule pentru a câștiga, altfel nu-l văd pe Ionuț intrând în această mocirlă. Important va fi și susținerea pe care o va avea de afară, chiar dacă domnul Burleanu spune că se bazează pe voturile șefilor AJF-urilor, oameni cu experiență într-ale votatului. Eu cred că echipa lui Ionuț trebuie să încerce să schimbe întreaga mentalaitate a celor care sunt acum. Doar așa ne putem înscrie pe un drum bun, altfel tot în jos vor merge".

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
lobbyone
lobbyone  •  13 Februarie 2018, 01:22

Iar ati reusit sa il trageti pe unu dasta de limba ca sa scoateti o declaratie de genu' de la el . DInamo nu are absolut niciodata cum sa ajunga in situatia rapidului . Dinamo nu are nicio datorie in momentul de fata catre stat , doar negoita are o datorie catre badea . Dinamo este unul din cele 3 (poate 4 cu astra care insa cred ca a vandut tot materialul) cluburi din Romania care se autofinanteaza singure , fara absolut nicio interventie din partea patronului . Negoita nu a investit niciun ban la Dinamo , doar a luat de aici . Dinamo face mult mai multi bani de cat e nevoie doar ca al nostru patron baga bani in buzunar fara sa ii pese . E fraier , ar putea sa faca de 3-4 ori mai mult fara prea mari batai de cap .

geo.b.
geo.b.  •  12 Februarie 2018, 19:41

Domnu Vaișcovici,o singura data i-am auzit pe cei de la Dinamo spunand la unison,ca intentioneaza sa faca un «New Dinamo»,atunci cand a preluat Negoita echipa. Dar dupa,doar "sfanta aroganta" a presei fcsb-ista a adaugat,New 2,New3,New4,New etc..

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  12 Februarie 2018, 19:29

Eu le-am spus nimicurilor asta de 10 ani de zile . Dinamo nu mai e Dinamo demult .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează