FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CONCORDIA CHIAJNA 3-2

VIDEO + FOTO Nebunie la Severin! Pandurii o învinge dramatic pe Concordia Chiajna, 3-2, iar gorjenii mai speră la salvare!

Foto: Adriana Brujan +4   FOTO
Foto: Adriana Brujan

Articol de GSP - Publicat luni, 15 mai 2017 22:32

Pandurii a învins-o pe Concordia Chiajna cu 3-2 în ultimul meci din runda a zecea a play-out-ului, la capătul unei partide cu o desfășurare surprinzătoare de scor.

Concordia Chiajna a deschis scorul după doar șase minute prin Ovidiu Herea, care și-a învins fosta echipă cu un șut plasat din interiorul careului.

Soarta meciului avea să se schimbe însă drastic după pauză datorită inspirației lui Flavius Stoican, care i-a trimis în teren pe Paul Batin și pe tânărul Yasin Hamed.

Batin a egalat în minutul 65, învingându-l pe Bălgrădean din careu după centrarea perfectă a lui Erico.

 Yasin Hamed (17 ani), a dus-o pe Pandurii în avantaj în minutul 75, reluând în poartă centrarea perfectă a lui Negoiță. Astfel, el a devenit cel mai tânăr marcator din acest sezon al Ligii 1. 

Valentin Munteanu a restabilit egalitatea în minutul 90, marcând în urma unui voleu magistral de la 14 metri.

Gorjenii au dat lovitura în minutul 90+4, după un atac prelungit al echipei lui Flavius Stoican. Batin a împins mingea în poartă după un ricoșeu fericit, iar gorjenii obțin victoria care le menține vii șansele de supraviețuire.

Grație victoriei, Pandurii a acumulat 20 puncte și s-a apropiat la doar trei puncte de Concordia Chiajna și ACS Poli Timișoara, ambele echipe cu care se luptă pentru locul de baraj având în acest moment 23 de puncte.

FINAL » Pandurii - Concordia Chiajna 3-2
Au marcat: Batin '66, 90+4, Yasin Hamed '75 / Herea '6, V. Munteanu '89

TEXT / VIDEO

Echipele de start: 

Pandurii: L. Popescu - G. Negoiță - C. Ene, Erico da Silva, S. Bușu - Stana, Cioinac - Hlistei, P. Păcurar, D. Firțulescu - Negruț
Antrenor:
Flavius Stoican

Concordia Chiajna: Bălgrădean - Feussi, Dobrosavlevici, Al. Albu, Melinte - R. Costin, An. Deaconu - Grădinaru, M. Cristescu, Herea - Pena 
Antrenor:
Dan Alexa

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  16 Mai 2017, 08:41

Orice greseala se plateste in acest haos ferefistico-lepefistic.

ataraxia
ataraxia  •  15 Mai 2017, 22:37

si alexa, un no name...s-a flagelat cu telefonul ala de parca era cine stie ce VIP...echipa de cocalari chiajna asta...

ataraxia
ataraxia  •  15 Mai 2017, 22:24

cum facea *** ala v. munteanu cand a dat gol, parca era zidane; le zicea alora de la pandurii sa stea cuminti pe banca...mor de ras...*** cocalare!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează