FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBLEME

Pentru o datorie de 12 milioane, Banca Transilvania i-a luat vila lui Penescu

Articol de - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

Patronul clubului F.C. Argeş, Cornel Penescu este nevoit să părăsească somptuasa vilă în care locuieşte şi să-şi caute gazdă. În urmă cu mai mult timp, Penescu şi-a ipotecat vila la Banca Transilvania de unde a obţinut un împrumut de 12 milioane de lei.

Cum n-a mai putut plăti datoria la Bancă, aceasta a scos vila la licitaţie. Pentru suma de 1.300.000 de lei, vila a fost cumpărată de o doamnă din Bucureşti, iar familia Penescu este obligată să părăsească locuinţa din cartierul Trivale şi să-şi găsească gazdă. Se pare că, pînă îşi va găsi gazdă, Cornel Penescu va locui la cantonamentul clubului F.C. Argeş, numit „Baza Vulturilor”, stabiliment situat la doar cîteva zeci de metri de vila în care a locuit în cartierul Trivale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
tomita_1965
tomita_1965  •  19 August 2010, 15:24

astai romania hotie si santaj,mie scarba sa mai ma intorc in romania

flaviuf
flaviuf  •  19 August 2010, 14:39

Semi-an_alfabetul asta isi merita soarta pe delpin...de fapt nu si-o merita pe cea de dinainte de a avea probleme...aduceti-va aminte cum explica el cu o maxima aroganta politistilor ca masina lui McLAren nu poate sa mearga cu 50 la ora prin localitate...in curand criza asta va curata o gramade din imbogatitii fara merit ai acestei tari.

viorescu
viorescu  •  19 August 2010, 13:19

Problema e ca e singurul care plateste oalele sparte de multi altii. Daca ar fi fost singurul vinovat, acum am fi avut fotbal curat, macar mai curat sesizabil, ori nu-i cazul. Asa ca mie imi pare rau ca nu sint si ceilalti practicanti de furaciuni linga el.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează