FOTBAL  »  NATIONALA  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL PE PLAJĂ - PRELIMINARII

România este la un pas de calificare la Campionatul Mondial de fotbal pe plajă

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2009 00:00

Naţionala de fotbal pe plajă a României s-a calificat astăzi în sferturile de finală ale preliminariilor Campionatului Mondial, care se dispută în aceste zile la Castellon, Spania. 

România a învins astăzi Polonia cu scorul de 4-3 şi a avansat în sferturile de finală ale preliminariilor. Pentru a-şi asigura calificarea la Campionatul Mondial din Dubai, "tricolorii" trebuie să învingă Portugalia sau Estonia. În cazul unei înfrîngeri mai există şi calea barajului. Cele patru învinse din faza sferturilor urmînd să îşi dispute ultimul din cele cinci locuri care duc la mondial.

Transmite-le un mesaj tricolorilor pe gsp.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
 •  12 Iunie 2009, 12:54

Tricolorii joaca excelent si in plus se simt ca la ei acasa pentru ca suntem foarte multi romani care ii sustinem! cand joaca romania e plin stadionul de romani! Hai Romania!!!

 •  12 Iunie 2009, 12:26

Chiar am urmarit meciurile romaniei si mi-au placut foarte mult cum au jucat....dar se pare ca au avut ghinionul de a apuca cu Portugalia in sferturi unde au sanse de mici:| www pariuripeinternet com

 •  12 Iunie 2009, 00:19

numai ca jucam cu o fosta campioana mondiala, de fapt singura echipa in afara braziliei care a castigat CM e o performanta in sine. portughezii clar favoriti dar nu se stie niciodata.. unde vad si eu meciul online ???

Vezi toate comentariile (27)
Comentează