GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

GALERIE FOTO » Pique şi Shakira, protagoniştii unui film pentru adulţi, fără voia lor?

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2012 19:39

Shakira s-ar putea vedea într-o ipostază nedorită pe site-urile din întreaga lume, alături de fotbalistul ei preferat.

Presa din străinătate susţine că iubita lui Gerard Pique (FC Barcelona), este şantajată de un fost angajat, care are imagini video cu aceasta şi fundaşul Barcelonei în ipostaze intime.

Nu ar fi prima dată cînd cîntăreaţa ar fi protagonista unui asemenea scandal, în trecut existînd informaţii că un video cu Shakira şi iubitul de la acea vreme, Antonio de la Rua, ar putea fi dat publicităţii. Presa a speculat că Shakira a plătit bani grei pentru ca imaginile să nu devină publice.

Relaţia ei cu Pique este de ceva timp subiectul preferat al tabloidelor spaniole, care îi spionează non stop pe cei doi, pentru a-i prinde în ipostaze cît mai scandaloase, sperînd la o versiune pentru adulţi a hitului "Waka-waka", la filmările căruia s-au cunoscut.

Vezi mai jos imagini cu Gerard Pique şi Shakira!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rayofra
rayofra  •  20 Ianuarie 2012, 21:24

se saruta, ce film pt adulti visati...ala e in capu vostru de de adolescenti retardati

Vezi toate comentariile (1)
Comentează