GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AMICAL

GALERIE FOTO+VIDEO » "Generația de Aur", din nou în iarbă! Pițurcă & Co. au făcut antrenamentul înaintea amicalului cu legendele Barcelonei de la Cluj-Napoca » "Axul central" s-a rupt după primul tur de stadion :)

Foto: Raymond Fustos +16   FOTO
Foto: Raymond Fustos

Articol de - Publicat vineri, 15 iunie 2018 18:24

Puțin mai cărunți și cu mai multe kilograme pe ei, dar cu zâmbetul pe buze și cu poftă de joc. Așa s-au prezentat foștii jucători ai Generației de Aur la antrenamentul deschis publicului înaintea duelului cu reprezentanții Barcelonei.

După ședința de pregătire, aceștia s-au fotografiat și au oferit autografe zecilor de fani veniți pe Cluj Arena.

La doar câteva săptămâni după gala caritabilă "Uniți pentru Neșu" de la Oradea, fotbaliștii care au scos în stradă mii de oameni în '94 și '98 promit să facă din nou spectacol pe terenul de fotbal. Sub privirile atente ale lui Ion Crăciunescu, lotul pregătit de fostul selecționer Victor Pițurcă s-a încălzit înaintea întâlnirii cu Abidal&Co. într-un format aproape complet. Au lipsit doar Hagi și Petrescu, ultimul ratând reuniunea cu foștii colegi din pricina programului său la noua echipă din China.

Ilie Dumitrescu "s-a rupt" după primul tur de teren

Obișnuit mai degrabă cu studiorile TV, Ilie Dumitrescu a acuzat dureri de genunchi imediat după ce foștii jucători au început ședința, fiind apostrofat, în glumă, de Sabău: "Vezi dacă n-ai făcut încălzirea cum trebuie?"

Fostul atacant al Stelei a trecut apoi la un "regim de pregătire" mai ușor, discutând tactica cu selecționerul ad-hoc Pițurcă. "O să vezi, joacă 20 de minute după aceea pică toți!", a comentat, de pe margine, Ion Crăciunescu, în timp ce mai proaspeții Adi Ilie, Cristi Chivu, Costel Gâlcă sau selecționerul Cosmin Contra s-au distrat printre "veteranii" Munteanu, Panduru și Mihali.

Dialog savuros Crăciunescu-Pițurcă:

I.C.: Dă, mă, penalty, dă penalty, Piți! Nu mai merge așa!
V.P.: Păi, jucăm pe maidan?! Jucăm englezește!

Deși la început se vehiculau nume sonore precum Carles Puyol, frații de Boer, Patrick Kluivert și chiar Ronaldinho, din diverse motive aceștia nu au putut onora prezența la Cluj-Napoca.

Astfel, vedetele Barcelonei de mâine seară vor fi Eric Abidal (4 titluri în Spania, 2 Ligi ale Campionilor), Juliano Belletti (2 titluri, un trofeu Champions League, marcând singurul său gol la Barcelona chiar în finala cu Arsenal din 2006, scor 2-1), Edmilson (2 titluri și un Champions League) și Andoni Goikoetxea (4 titluri, o Cupă a Campionilor Europeni și Supercupa Europei).

Meciul demonstrativ face parte din calendarul Sports Festival organizat în acest week-end la Cluj-Napoca, un eveniment dedicat fenomenului și iubitorilor de sport. Pe lângă super-amicalul Generației de Aur, programul festivalului include un demonstrativ de tenis între gemenii Bryan, Goran Ivanišević, respectiv Andrei Pavel, Florin Mergea și Adrian Ungur, dar și o multitudine de concursuri din peste 20 de discipline sportive, de la baschet, handbal, volei și rugby, până la caiac, cross, ciclism sau oină.

 
Generația de Aur, din nou în iarbă! Pițurcă & Co. au făcut antrenamentul înaintea amicalului cu legendele Barcelonei de la Cluj-Napoca » "Axul central" s-a rupt după primul tur de stadion :)

Generația de Aur, din nou în iarbă! Pițurcă & Co. au făcut antrenamentul înaintea amicalului cu legendele Barcelonei de la Cluj-Napoca: http://www.gsp.ro/?section=article&screen=index&id=541911

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 15 Iunie 2018

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
titiduru22
titiduru22  •  15 Iunie 2018, 23:41

Cata publicitate ii mai faceti acestei shushanele ?

savapish
savapish  •  15 Iunie 2018, 20:50

Da' domnu Hagi unde e?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează