GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  NU RATA GAZETA DE MÎINE // I-A DAT AFARĂ DRAGOMIR DE LA GSPTV?

Dezbatere de forţă mîine în ediţia tipărită a Gazetei

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2009 00:00

Decebal Rădulescu, invitatul permanent al emisiunii Contraatac, a fost demis de la gsptv. Pentru că apreciază "că s-a închis cercul", Costin Ştucan, realizatorul emisiunii, a demisionat.

Siteul "Adevărul" a scris că problemele celor doi au pornit de la criticile regulate pe care i le aplicau în emisiune lui Dumitru Dragomir. Oficialii postului neagă acest lucru. Mai mult voci intervin de asemenea în dezbatere.

Gazeta Sporturilor publică în ediţia de mîine opiniile tuturor celor implicaţi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (73)
 •  02 Octombrie 2009, 00:16

stiu din surse FOARTE SIGURE, ca Stiucan e DINMOVIST. Deci nu va mai luati de el cei care sunteti dinamovisti ;) el isi facea emisiunea ca sa atraga audienta, dar omul tine cu Dinamo..

 •  01 Octombrie 2009, 23:59

Pacat... Faceau niste emisiuni foarte bune. Eu acum la cine ma mai uit?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  01 Octombrie 2009, 23:36
Postat de gogoasainfuriata pe 01 Octombrie 2009, 21:15

HAHAHAHA, mor de ciuda stelistii, poate de acum incolo urmaresc si eu emisiunile voastre!!!DINAMO si DINAMOVISTII SUNT UNICI!!!

De ce sa murim de ciuda? Ca cei 2 caraghiosi au plecat? Pai astia spuneau despre Steaua un numar imens de prostii pe minut. Sunt foarte fericit ca au plecat. Sa speram ca nu ii vom mai vedea pe niciun alt post pentru ca genul asta de "ziaristi sportivi" trebuie sa "scrie" cel mult la Cancan, etc.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează