GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Aditivul pentru ulei POLI-TITAN dublează viața motorului

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2019 16:26

Aditivul concentrat super lubrifiant POLI-TITAN pentru autoturisme este un aditiv pentru uleiul de motor cu proprietăți deosebite. Acesta asigură parcurgerea a până la 300.000 km, fără a fi necesar schimbul de ulei sau filtru de ulei.

Aditivul este brevetat de producătorul italian, care a obținut licența de producție din partea statului italian. Produsul este compus în principal din 3 elemente. Din cauza confidențialității industriale nu pot fi publicate formule sau denumiri specifice ale componentelor, însă este menționată categoria de apartenență.

Astfel, prima componentă este un polimer special, utilizat de către NASA la nave spațiale, care reduce frecarea pieselor cu până la 85%. Al doilea element este titanul, care nu permite bacteriilor să agreseze uleiul și astfel uleiul de motor nu se va degrada. Al treilea element este o cantitate mică de ulei, dintr-o formulă exclusivă, provenind direct din rafinăriile producătorului italian.

Printre avantaje pe care le aduce folosirea aditivului super lubrifiant POLI-TITAN, menționăm durata de viață a motorului crescută cu 100%, consum de combustibil redus cu 20%, nivelul zgomotului produs de motor redus cu 50% și reducerea frecării dintre piesele motorului cu 85%. Aceste caracteristici asigură beneficii certe, cum ar fi costurile de întreținere reduse și protejarea mediului înconjurător.

Pentru o eficiență maximă, adăugarea aditivului POLI-TITAN se face doar în momentul schimbului de ulei și la service-uri autorizate. După ce se golește baia de ulei, se adaugă mai întâi aditivul concentrat (se agită flaconul înainte de deschidere, se toarnă jumătate, se închide recipientul și se agită din nou și se adaugă restul aditivului), apoi se adaugă uleiul cât permite capacitatea băii de ulei. Un bidon de 750 de grame de aditiv se poate folosi pentru mașini a căror instalație de ungere are o capacitate maximă de 8 litri.

După adăugarea aditivului POLI-TITAN, este recomandat să se parcurgă 5 km la turație minimă, pentru ca toate piesele să fie lubrifiate corespunzător. Efectele se vor observa imediat, dar abia după parcurgerea a circa 5.000 de km aditivul va da rezultatele optime.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează