GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

CFR sau FCSB? Cine va câștiga duelul celor mai bine îmbrăcați jucători?

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2019 16:50

Ce bărbat nu preferă fotbalul atunci când vine vorba despre sporturi? Majoritatea bărbaților de pretutindeni recunosc faptul că sunt fani înfocați ai fotbalului, urmărind cu sufletul la gură meciurile echipei favorite ori de câte ori începe campionatul.

În România, printre cele mai bune echipe de fotbal se numără și CFR Cluj și FCSB. Acestea și-au făcut mândrii suporterii ani la rândul, având printre cei mai buni jucători din Liga 1 pentru a câștiga cu succes meciurile jucate, bucurându-se de realizări demne de admirație.

Dacă și tu ești fan al unei echipe de fotbal dintre cele două pe care ți le-am menționat mai sus, atunci cu siguranță ai și un preferat în ceea ce privește jucătorii acesteia. Nu-i așa că jucătorii de fotbal se dovedesc a fi cei mai bine îmbrăcați bărbați în viața de zi cu zi?

Ție care ți se pare a fi cel mai bine îmbrăcat jucător?  Spune-ne părerea ta peDovani Româniaastfel încât să găsim echipa câștigătoare în duelul celor mai bine îmbrăcați jucători de fotbal!

Până una alta, DOVANIbrandul românesc în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii bărbațivine în întâmpinarea clienților săi cu numeroase oferte special dedicate tuturor iubitorilor de modă. Află în continuare care sunt motivele pentru care orice bărbat își poate găsi jumătatea – în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesoriipe dovani.ro.

Un sezon nou – un design îmbunătățit al site-ului dovani.ro

Întrucât DOVANI își dorește ca fiecare client al său să fie cu adevărat mulțumit de cumpărăturile făcute, în această primăvară și-a deschis porțile virtuale sub o formă îmbunătățită, astfel încât să ai parte chiar de astăzi de o experiență de shopping cu adevărat satisfăcătoare!

În cadrul magazinului său online, ai oportunitatea de a găsi mult mai ușor produsele care ți se potrivesc de minune,adăugând articolul favorit în coșul de cumpărături cu un simplu click. De asemenea, brandul îți pune la dispoziție și o secțiune de blog, în așa fel încât să te menții în permanență informat cu privire la noutățile din modă și nu numai. Dacă dorești să afli cum poți alege modelul ideal de pantaloni bărbați atunci când ai o siluetă robustă, precum și alte sfaturi vestimentare utile, trebuie doar să accesezi blogul din cadrul site-ului www.dovani.ro!

Noua colecție DOVANI – fii în ton cu trăsăturile primăvăratice ale sezonului actual!

Odată cu nuanțele vii din natură și propria garderobă trebuie să se trezească la viață. Ce înseamnă asta? Ei bine, mereu este momentul oportun pentru un update al propriei garderobe, adăugându-i un strop de culoare, dar și un plus de rafinament.

Țesături dedicate anotimpului călduros, materiale de înaltă calitate, imprimeuri vesele și diversificate, toate acestea sub forma unor croiuri avantajoase disponibile în cadrul noii colecții DOVANI!

Ești în căutarea modelului de pantaloni bărbați potriviți pentru ținutele de la birou? Sau pur și simplu dorești să achiziționezi o cămașă smart-casual cu un imprimeu floral? Ei bine, pe dovani.ro te așteaptă o colecție nou-nouță, astfel încât ținutele tale să întoarcă toate privirile celor din jur!

La DOVANI clienții fideli se bucură de mai multe produse preferate! Ai aflat de noul program de fidelizare Brand Ambasador?

În cazul în care încă nu te numeri printre clienții fideli ai brandului DOVANI, atunci este timpul să devii unul dintre aceștia! De ce? Ei bine, pentru că pe dovani.ro fidelitatea este răsplătită cu puncte bonus.

Mai exact, este vorba despre noul program de fidelizare, denumit Brand Ambasador, cu ajutorul căruia fiecare comandă online duce la cumularea unui număr de puncte care, ulterior, le poți folosi în vederea achiziționării produselor preferate.

Așadar, 10 lei cumpărați semnifică echivalentul unui punct de fidelizare, iar în momentul în care se cumulează un minimum de 50 de puncte, acestea pot fi utilizate pentru cumpărarea articolelor pe care le-ai adăugat de mult timp pe wishlist. Sună tentant, așa-i?

Croiuri avantajoase pentru orice tipologie de siluetă

Fie că te încadrezi în rândul bărbaților slabi, fie că te bucuri de o siluetă ușor robustă, pentru a arăta bine cel mai important este să optezi pentru piese vestimentare care să te avantajeze și să îți pună în valoare atuurile de care dispui.

Croiurile sub forma cărora sunt îmbinate toate articolele de îmbrăcăminte ale brandului DOVANI reușesc să mascheze acele imperfecțiuni pe care nu ai vrea să le evidențiezi în cadrul unei ținute. De asemenea, un croi avantajos, care are la bază materiale de înaltă calitate, trebuie să se numere în mod definitoriu pe lista criteriilor de care ții cont în procesul de shopping.

Modele exclusiviste de pantaloni bărbați

Lăsând la o parte celelalte piese componente ale unui outfit, pantalonii sunt articolele indispensabile bărbaților, indiferent de stilul caracteristic, ocazie sau anotimp.

Din acest motiv, un bărbat care se respectă și care este mereu interesat să obțină look-uri inspirate se va lăuda cu o colecție complexă de astfel de piese vestimentare.

Pe dovani.ro te bucuri de diversitate, întrucât în secțiunea special dedicată acestei categorii găsești pantaloni bărbați casual, pantaloni bărbați eleganți sau sub alt stil vestimentar care te reprezintă și, bineînțeles, în modele și culori variate.

Mărimile mai mari nu trebuie să reprezinte o problemă pentru a arăta bine!

Iar acest principiu se aplică întru-totul la DOVANI, brand care oferă o colecție vastă de articole de îmbrăcăminte bărbați, încălțăminte și accesorii dedicată chiar și celor care se confruntă cu necesitatea de a achiziționa mărimi mai mari.

De asemenea, tot în cadrul magazinului online al brandului DOVANI găsești ținute complete, astfel încât cu o singură achiziție să te bucuri de un întreg outfit, fiind astfel și o investiție avantajoasă din prisma banilor cheltuiți.

Te atrage ideea de a urma modelul celor mai bine îmbrăcați jucători de fotbal? Dacă și tu vrei să te mândrești cu ținutele tale, atunci poți accesa dovani.ro pentru a-ți pune la punct garderoba din toate punctele de vedere. Ce poți să îți dorești mai mult decât atât? Calitate înaltă, croiuri avantajoase, modele diversificate, toate acestea la prețuri accesibile pentru orice buzunar! Nu mai lăsa timpul să treacă și aventurează-te spre o experiență de shopping online de neuitat!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
albalbastru72
albalbastru72  •  26 Martie 2019, 18:25

Imbracati fizic sau intelectual?Nu haina il face pe om,articolul e gresit,mai bine un clasament despre hobby-uri,despre cum gindesc,despre ce citesc,etc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează