GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

De ce să alegeți produse de fumigație pe bază de salvie albă?

Articol de GSP - Publicat marti, 02 aprilie 2019 15:36

Fumigațiile cu plante se folosesc de mii de ani pntru purificarea spațiului și pentru vindecarea personală. Prin arderea lor, anumite plante erau considerate a avea proprietatea de a alunga energiile negative și de a curăța aura unei persoane, ajutând la vindecarea trupului și a sufletului. Fumul înmagazinează și duce cu sine toate   elementele negative care ne împiedică să ne găsim liniștea și odată cu risipirea lui se  risipesc și tristețea, neîncrederea, regretele, temerile și fricile noastre.

Salvia albă este considerată a fi una dintre aceste plante cu proprietăți tamăduitoare și miraculoase. Ea este o plantă foarte aromată, originară din California, fiind folosită încă din cele mai vechi tipuri de către indieni și alte popoare pentru oficierea ritualurilor de purificare și curățare energetică. Fumigațiile realizate prin arderea de salvie alba alungau spiritele rele și readuceau armonia în comunități, familii, case.

Această planta a fost considerată multă vreme sacră și se folosește și astăzi cu succes  drept remediu pentru tratarea diferitelor afectiuni. Ea apare drept ingredient de bază în multe produse cosmetice, suplimente, tincturi, creme.

Care sunt cele mai importante beneficii ale folosirii salviei albe?

Studii efectuate pe această plantă au demonstrat că salvia albă conține o serie de ingrediente active care stimuleaza producerea de catre organism a unor substanțe neurostimulatorii ce au ca efect relaxarea și destinderea. Prin arderea ei sunt produși ioni negativi, ce au  o influență binefacatoare asupra organismului.

Salvia are proprietăți antiseptice și antibacteriene, de aceea ea poate fi folosită și pentru gătit, ca și condiment. Cel mai apreciat tip de salvie este salvia apiana, cu frunzele alb-argintii. Ea intră în compoziția multor creme și tincturi cu proprietăți terapeutice, fiind apreciată pentru efectele sale deosebie. 

În ceea ce privește realizarea fumigațiilor,pentru alungarea energiilor negative, se folosește un anumit tip de plată în întregime. Crengile sunt lăsate să se usuce bine. Ele se strâng mănunchi și se leagă cu sfoară. Se pune mănunchiul într-un bol ceramic rezistent și se dă foc unui cărbune care arde singur. Acest buchet poate conține și alte ingrediente.

Pentru a vă bucura de efectele benefice ale acestui timp de fumigații trebuie deschise geamurile și să fie închisă aparatura electronică. În liniște, lasând să pătrundă lumina și aerul proaspăt, se aprind aceste buchețele și se lasă să ardă încet. Odată cu risipirea fumul degajat de această ardere se risipesc și toate grijile și energiile negative. Este recomandat ca în acele momente să vă gandiți la ceva frumos, să plimbați vasul prin toată casa și să folosiți un evantai pentru a împrăștia fumul prin toate camerele și  colțurile încăperilor.

Principalele beneficii ale folosirii acestui tip de fumigație pot fi:

  • vă bucurați de momente veritabile de relaxare
  • poate contribui la schimbarea dispoziției generale
  • asigură o mai bună concentrare
  • stimulează inspirația și creația
  • completează un cadru reușit pentru meditație și rugăciune
  • dă frâu liber imaginației
  • poate alunga stările depresive, insomniile, agitația
  • aduce o stare de liniște și împăcare.

Fumigațiile cu salvie albă trebuie să fie un ritual în care mintea și sufletul se   concentrează asupra lucrurilor bune pe care vreți să le atragi în viața și în locuința voastră.

 

De unde puteți cumpăra salvie albă pentru efectuarea fumigațiilor?

La E-palosanto.com puteți găsi o varietate mare de produse pentru fumigație ce au în componența lor diverse tipuri de salvie. Printre acestea amintim: baghetă salvie albă, baghetă salvie albastră și Yerba Santa, baghetă salvie de munte cu rașină și smirnă sau rașină și tamâie, baghetă salvie iubire, baghetă salvie neagră, pliculeț salvie neagră, baghetă salvie și palo santo, baghetă salvie roșie, bețișoare artizanale handmade din copal maya și salvie albă etc.

Toate aceste produse sunt de cea mai bună calitate și sunt combinate în așa fel încât să aveți posibilitatea să vă bucurați de un miros cât mai plăcut și de cele mai speciale efecte benefice.

Pentru că fumul degajat de unele plante aflate în alacătuire unora dintre aceste buchete poate degaja anumite substanțele care provoacă iritații ale căilor respiratorii,  este important de știut că acestea pot fi arse doar în spații deschise sau în încăperi cu aerisire bună. Pentru maximum de siguranță și pentru a preveni accidente sau evenimente neplăcute, ele  trebuie lăsate să ardă doar în suporturile sau vasele special destinate acesui tip de ritual. Ele nu trebuie să fie lasate nesuprvegheate sau la îndemâna copiilor.

În magazinul online E-palosanto.com puteti găsi multe alte tipuri de baghete și bețișoare parfumate. În funcție de calitate și de proprietăți, prețurile sunt diverse și competitive.

Oferta  magazinului online include produse cu ingrediente variate, precum lemn de palo santo, tamâie, smirnă, cedru, ienuper, lavandă, pin, rozmarin etc. Unele dintre aceste combinaii conțin un amestec de ingrediente ce pot atrage prosperitate, dragoste, banii, vindecare sau au efecte antistres, antidepresie, de relaxare. Printre sutele de produse din ofertă se numără foarte multe tipuri de baghete utilizate pentru efectuarea unor ritualuri complexe de ordin spiritual. 

Pentru a vedea oferta, a consulta ingredientele și proprietățile acestora nu ezitați să vizitați acest magazin online. Aici veți găsi cu certitudine cele mai interesante bețișoare și baghete cu salvie albă!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează