GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

E timpul sa treci la anvelope de vara. Bucura-te de promotiile de la Nexxon!

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 12:50

Masina trebuie sa fie echipata corespunzator pentru a oferi siguranta atat pasagerilor sai, cat si celorlalti participanti la trafic. Unul dintre elementele care confera stabilitate si o distanta optima de franare este anvelopa folosita. Cum vremea s-a incalzit, este momentul sa trecem autoturismele la anvelopele de vara.

Anvelopele reprezinta singurele puncte de contact dintre drum si masina, astfel ca este important sa se acorde atentie acestora. De bunastarea lor depinde manevrabilitatea autoturismului si insasi siguranta soferului si a celor pe care ii transporta in masina alaturi de el.

Specialistii Nexxon, unul dintre cei mai mari distribuitori de anvelope si camere de aer din Romania, recomanda ca odata ce temperaturile au trecut constant de +7 grade Celsius, masina sa fie echipata cu cauciucuri de vara. Acestea prezinta un avantaj major: distanta de franare mult mai scurta pe carosabilul cald comparativ cu cea data de anvelopele de iarna. Desi nu exista o lege care sa oblige la schimbarea cauciucurilor de iarna cu unele de vara, pentru siguranta in trafic este bine ca acest lucru sa se faca deja in aceasta perioada.

Dincolo de asta, cauciucurile de vara au si alte avantaje: ofera o mai buna manevrabilitate, reduc consumul de carburant si, de ce nu, le conserva pe cele de iarna.

Pentru a veni in sprijinul posesorilor de autoturisme, Nexxon pune la bataie anvelope de vara la promotii. Dincolo de faptul ca ai un pret bun la pneuri de calitate superioara, esti premiat si cu o serie de vouchere in valoare de pana la 250 de lei. Pentru a beneficia de aceste cupoane valorice este important sa cumperi un set complet, de 4 anvelope.

Asadar, la achizitionarea a 4 anvelope de vara marca Michelin, inclusiv Michelin Crossclimate, cu diametrul de 14"-16" primesti un voucher de carburant de 100 lei, iar pentru cele de 17"-23", premiul se dubleaza, astfel ca primesti doua vouchere de carburant de 100 de lei fiecare. Premiile se revendica pe site-ul producatorului.

Daca alegi marca Continental, cumperi 4 anvelope de vara de 13"-16" si primesti un voucher eMAG de 50 de lei, iar pentru setul de anvelope de 17"-24" voucherul eMAG are valoarea de 200 de lei.

In schimb, daca achizitionezi, un set de anvelope marca Goodyear sau Dunlop cu diametrul R16 sau mai mic, Nexxon iti ofera un voucher in valoare de 50 de lei, pentru cele cu diametrul mai mare de R17 voucherul avand valoarea de 250 de lei. 

Asadar, e momentul ideal pentru a-ti dota masina cu un set complet de anvelope de vara. Pe site-ul nexxon.ro ai cele mai importante branduri de cauciucuri la preturi promotionale.

Asadar, profita de campania cauciucuri vara promotii si echipeaza-ti masina pentru drumuri bune. Dincolo de preturile competitive, la Nexxon beneficiezi si de alte avantaje. Primesti garantie doi ani la anvelopele achizitionate si ti se asigura transport gratuit, indiferent de cate anvelope ai comandat.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează