PUBLICITATE

Europa FM sustine campania PRO TV “E.U. YES LA VOT”

Luni, 13 Mai

Europa FM se alătură campaniei “E.U. YES LA VOT”, lansate la începutul săptămânii trecute de PRO TV.

 

Vocile publice ale societății românești vor explica, la Europa FM, de ce votează pe 26 mai. Fiecare va vorbi despre experiența proprie și despre cum fiecare dintre noi poate contribui pentru o Românie europeană.

”Noi, aici, la Europa FM, am încurajat întotdeauna implicarea civică. Și, cum dreptul la vot este esențial pentru o societate democratică, ne-am mobilizat mereu pentru a ne îndemna ascultătorii să își exercite acest drept”, a declarat Andrada Burdalescu, director general Europa FM.

”De această dată, am ales să susținem și noi campania E.U. YES LA VOT, lansată de PRO TV, pentru că împărtășim aceleași valori și credem că, într-un moment foarte important pentru noi ca națiune, este, de asemenea, extrem de important să transmitem un mesaj de unitate pentru apărarea valorilor democrației. Vocile noastre seamănă foarte mult.

Atât Europa FM, cât și PRO TV sunt doua instituții media profesioniste, respectate, în care românii chiar au încredere. Și suntem convinși că, împreună, putem promova și mai bine valorile noastre comune. Spuneam ca e un moment crucial – știm bine, 26 mai este doar primul dintr-o serie de scrutinuri esențiale pentru viitorul țării, pentru foarte mulți ani de-acum înainte. Și de aceea considerăm că e cumva și datoria noastră să mai explicăm încă o data de ce e important să votezi”.

Anunțul că Europa FM se alătura PRO TV în campania E.U. YES LA VOT a fost făcut în aceasta dimineață, la Europa FM.

”Dacă aveți un strop de încredere în noi și in colegii noștri de la PRO TV, încercați să vă gândiți dacă merită sau nu să ieșiți la vot. Noi vă spunem că merită, nu vă spunem, evident, cu cine să votați sau ce să votați sau în ce fel sa votați. Asta e evident treaba voastră. Toate opțiunile politice legale sunt îndreptățite în țara asta.

Va spunem atât – ieșiti la vot, exprimați-vă aceasta datorie cetățenească și vedem după aceea ce se întâmplă”, a declarat jurnalistul Vlad Petreanu, realizatorul programului matinal Deșteptarea la Europa FM.Răsturnare de situație în cazul numirii lui Kovesi ca procuror-șef UE

Libertatea

Comentarii (4)

mere_acre  •  26 Mai 2019, 16:21

la astia se canta tuata ziua pâțînait ??/!!

Ernest Pap  •  22 Mai 2019, 16:00

YES la Europarlamentare și votez . NU votez la REFERENDUMUL lui JOHANNIS care este complet inutil pentru că Articolele 94 și 108 din CONSTITUȚIA ROMÂNIEI sunt cât se poate de clare .

badea_nae  •  15 Mai 2019, 23:54

eram surprins dacă nu susțineau protv, și mai cine?:hotnews ,știri pe surse ,digi, realitatea,susținătorii președintelui iohanis și filiala pnl Sibiu.

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 2, Digi 3
20:00 Fotbal, Europa League

CFR Cluj - Lazio

Digi 1, Look Plus, Telekom 1
20:00 Fotbal, Europa League

Eintracht Frankfurt - Arsenal

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
20:00 Fotbal, Europa League

Qarabag - Sevilla

Digi 3
20:00 Fotbal, Europa League

Rennes - Celtic

Digi 4, Look Sport 2, Telekom 2
20:00 Fotbal, Europa League

PSV Eindhoven – Sporting Lisabona

Look Sport 3
22:00 Fotbal, Europa League

Manchester United - Astana

Digi 2, Look Sport 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, Europa League

Roma - Istanbul BB

Digi 3, Look Sport, Telekom 3
22:00 Fotbal, Europa League

Ludogoreț - ȚSKA Moscova

Digi 4, Look Sport 3, Telekom 4
Program TV complet

Liga 1