PUBLICITATE

Lecţii din fotbal pentru o viaţă de succes, fără datorii

Miercuri, 17 Aprilie

Datoriile, indiferent de natura lor – morale, financiare, etc., trebuie plătite. Cel mai bine ar fi să nu existe deloc. Şi din fotbal se poate învaţă exact acest lucru – mai jos sunt prezentate 3 lecţii pentru o viaţă de succes, fără datorii:

 

  1. Obiectivul: nu este de ajuns să fie stabilit. Este nevoie de încredere în efortul care urmează a fi depus şi o mică doză de optimism. Doar aşa, obiectivul poate fi atins.
  2. Mingea: în fotbal, nu doar jucătorul cu „balonul” la picioar are un rol important; se merge cu mingea pas cu pas, către poartă. Aşa este şi în viaţă: obiectivul se atinge cu paşi mărunţi, acţionând atunci când este cale liberă către succes.
  3. Apărarea: un pas înapoi în apărare nu înseamnă că meciul este pierdut. Dimpotrivă – se regândeşte strategia şi se alege o nouă cale către succes.

 

În ceea ce priveşte o viaţă fără datorii, lecţia vine de la KRUK: orice se poate negocia şi, cu puţin noroc, datoria se poate micşora cu 6 rate, iar clienţii pot câştiga inclusiv un coş de Paşte în valoare de până la 100 lei. KRUK este o companie de recuperare creanţe, ai cărei clienţi beneficiază de mai multe avantaje:

  • negocierea unor rate flexibile pentru plata datoriilor;
  • puncte de loializare pentru fiecare plată efectuată, pe care le pot schimba ulterior în ce produse vor (papetărie, electrocasnice, gadgeturi, etc.);
  • multe modalităţi de plată a ratelor, în funcţie de preferinţele clienţilor: cu numerar, cu card, la bancă, la automate de plată, online, etc;
  • informaţii despre datorii oricând, oriunde, prin platforma online e-kruk.ro;
  • concursuri şi alte beneficii: în general KRUK are constant oferte pentru clienţii săi care îşi plătesc ratele amiabil. De exemplu, are reduceri de Paşte, în perioada 15-19 aprilie clienţii pot participa la un concurs cu 5 premii care constau în coşuri de Paşte, până pe 8 mai este valabil alt concurs în care 3 clienţi pot avea norocul de a li se reduce datoria cu 6 rate, iar lista continuă cu noi oferte lună de lună.

 

Viaţa este ca o minge de fotbal: cine o dă în bară, riscă să piardă meciul. Un fan fotbal bine informat, are toate şansele pentru o viaţă de succes, fără datorii. Cu un obiectiv bine stabilit, pas cu pas, atent la ce se întâmplă în jur, gata de atac sau de apărare, oricine poate avea succes.Șefa asasinilor lui El Chapo a fost găsită moartă în castelul ei

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 2, Digi 3
20:00 Fotbal, Europa League

CFR Cluj - Lazio

Digi 1, Look Plus, Telekom 1
20:00 Fotbal, Europa League

Eintracht Frankfurt - Arsenal

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
20:00 Fotbal, Europa League

Qarabag - Sevilla

Digi 3
20:00 Fotbal, Europa League

Rennes - Celtic

Digi 4, Look Sport 2, Telekom 2
20:00 Fotbal, Europa League

PSV Eindhoven – Sporting Lisabona

Look Sport 3
22:00 Fotbal, Europa League

Manchester United - Astana

Digi 2, Look Sport 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, Europa League

Roma - Istanbul BB

Digi 3, Look Sport, Telekom 3
22:00 Fotbal, Europa League

Ludogoreț - ȚSKA Moscova

Digi 4, Look Sport 3, Telekom 4
Program TV complet

Liga 1