GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Lecţii din fotbal pentru o viaţă de succes, fără datorii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 10:00

Datoriile, indiferent de natura lor – morale, financiare, etc., trebuie plătite. Cel mai bine ar fi să nu existe deloc. Şi din fotbal se poate învaţă exact acest lucru – mai jos sunt prezentate 3 lecţii pentru o viaţă de succes, fără datorii:

 

  1. Obiectivul: nu este de ajuns să fie stabilit. Este nevoie de încredere în efortul care urmează a fi depus şi o mică doză de optimism. Doar aşa, obiectivul poate fi atins.
  2. Mingea: în fotbal, nu doar jucătorul cu „balonul” la picioar are un rol important; se merge cu mingea pas cu pas, către poartă. Aşa este şi în viaţă: obiectivul se atinge cu paşi mărunţi, acţionând atunci când este cale liberă către succes.
  3. Apărarea: un pas înapoi în apărare nu înseamnă că meciul este pierdut. Dimpotrivă – se regândeşte strategia şi se alege o nouă cale către succes.

 

În ceea ce priveşte o viaţă fără datorii, lecţia vine de la KRUK: orice se poate negocia şi, cu puţin noroc, datoria se poate micşora cu 6 rate, iar clienţii pot câştiga inclusiv un coş de Paşte în valoare de până la 100 lei. KRUK este o companie de recuperare creanţe, ai cărei clienţi beneficiază de mai multe avantaje:

  • negocierea unor rate flexibile pentru plata datoriilor;
  • puncte de loializare pentru fiecare plată efectuată, pe care le pot schimba ulterior în ce produse vor (papetărie, electrocasnice, gadgeturi, etc.);
  • multe modalităţi de plată a ratelor, în funcţie de preferinţele clienţilor: cu numerar, cu card, la bancă, la automate de plată, online, etc;
  • informaţii despre datorii oricând, oriunde, prin platforma online e-kruk.ro;
  • concursuri şi alte beneficii: în general KRUK are constant oferte pentru clienţii săi care îşi plătesc ratele amiabil. De exemplu, are reduceri de Paşte, în perioada 15-19 aprilie clienţii pot participa la un concurs cu 5 premii care constau în coşuri de Paşte, până pe 8 mai este valabil alt concurs în care 3 clienţi pot avea norocul de a li se reduce datoria cu 6 rate, iar lista continuă cu noi oferte lună de lună.

 

Viaţa este ca o minge de fotbal: cine o dă în bară, riscă să piardă meciul. Un fan fotbal bine informat, are toate şansele pentru o viaţă de succes, fără datorii. Cu un obiectiv bine stabilit, pas cu pas, atent la ce se întâmplă în jur, gata de atac sau de apărare, oricine poate avea succes.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează