PUBLICITATE

Pariază pe KRUK în meciul cu datoriile! 6 asemănări între datorii şi un meci de fotbal

Joi, 11 Aprilie

Datoriile nu sunt foarte diferite faţă de un meci de fotbal: dacă se ignoră regulile şi ceilalţi jucători, se pierde meciul. Nici datoria nu se poate ignora, altfel apar multe dificultăţi: imposibilitatea de a obţine un împrumut avantajos, riscul de a ajunge în executare silită, etc. Ce alte lucruri se pot învăţa din fotbal, despre plata datoriilor?

 

  1. Asumarea responsabilităţii: faptul este consumat – datoria există, nu mai poate fi ignorată, altfel apar neplăceri. Asumarea responsabilităţii este primul pas care trebuie făcut: se ia legătura cu creditorul, se face un plan de achitare a datoriei în rate, se creează un buget lunar de venituri şi cheltuieli.
  2. Munca în echipă este importantă– prietenii şi familia pot ajuta la plata datoriilor. Nu înseamnă ajutor financiar, ci ajutor moral. Una dintre cele mai mari provocări este puterea de a rezista tentaţiilor din jur. O simplă reamintire că trebuie respectat bugetul poate preveni cheltuielile inutile.
  3. Anticiparea consecinţelor – o nouă achiziţie poate aduce alte cheltuieli indirecte. O cheltuială neprevăzută poate conduce la o nouă datorie. De exemplu, achiziţia unei maşini second hand (iar acest cost este, în general, unul considerabil) poate atrage în lunile următoare alte costuri cu piese de schimb, combustibil, etc.
  4. Perseverenţa aduce succesul – nu este uşor să se respecte un buget restrâns pentru a economisi şi a plăti datoriile, poate în prima lună se va economisi foarte puţin, dar perseverenţa este jucătorul principal în meciul cu datoriile.
  5. Timpul contează, nu se iroseşte– respectarea planului de plată a ratelor este calea către o viaţă fără datorii. Amânarea unei rate nu face decât să amâne şi independenţa financiară.
  6. Este nevoie şi de un strop de noroc – la fel ca în fotbal, succesul este adus de efort, dar şi de noroc. De multe ori există şansa ca datoria să fie micşoratădacă se profită de reduceri şi de concursuri. De exemplu, clienţii KRUK îşi pot reduce datoria cu 6 rate dacă intră în concurs. Regulamentul poate fi citit aici: concurs KRUK 6 rate.

 

Respectând regulile şi jucătorii, orice meci se poate câştiga. Plata obligaţiilor financiare este asemenea unui meci de fotbal, iar trofeul este o viaţă fără datorii.

Dacă aveți datorii la KRUK  intraţi pe e-kruk.ro şi înregistraţi-vă sau sunați la *5785 și împreună cu agenții companiei veți stabili ratele lunare pe care să le puteți plăti cu regularitate.CTP îl atacă dur pe vloggerul Selly: 'Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..'

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Fotbal, Liga 1

Academica Clinceni - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
14:00 Fotbal, La Liga

Granada - Levante

Digi 2, Telekom 2, Look Plus
14:30 Fotbal, Premier League

Liverpool - Watford

Eurosport
15:00 Fotbal, Liga 1

Poli Iași - Gaz Metan

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
16:00 Fotbal, Serie A

Brescia - Lecce

Digi 4
16:00 Fotbal, CM al Cluburilor

Al Hilal - Esperance Tunis

TVR 1
16:30 Fotbal, Bundesliga

Bayern Munchen - Werder Bremen

Digi 2
16:30 Fotbal, Bundesliga

Mainz - Borussia Dortmund

Digi 3
17:00 Fotbal, La Liga

Real Sociedad - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
17:00 Fotbal, Premier League

Chelsea - Bournemouth

Eurosport
18:30 Fotbal, Ligue 1

Metz - Marseille

Digi 4
19:00 Fotbal, Serie A

Napoli - Parma

Digi 2, Telekom 2
19:30 Fotbal, La Liga

Athletic Bilbao - Eibar

Digi 3, Look Sport
19:30 Fotbal, CM al Cluburilor

Monterrey - Al-Sadd

TVR 1
19:30 Fotbal, Premier League

Southampton - West Ham

Eurosport
20:00 Fotbal, Liga 1

Universitatea Craiova - Voluntari

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Baschet M

CSM CSU Oradea - U-BT Cluj-Napoca

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Genoa - Sampdoria

Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, La Liga

Atletico Madrid - Osasuna

Digi 3, Look Sport
Program TV complet

Liga 1