GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ziua Înghețatei la McDonald’s

Articol de GSP - Publicat joi, 25 aprilie 2019 15:09

Primăvara a venit, iar McDonald’s întâmpină zilele calde cu înghețată. Pe 29 aprilie, înghețata cremoasă și răcoroasă la cornet îi așteaptă pe oaspeții McDonald’s în restaurantele din toată țara. Faimosul cornet se numără printre produsele preferate ale clienților din toată lumea și este un desert potrivit oricând.  

Tradiția continuă și pe 29 aprilie are loc cea de-a șaptea ediție de Ziua Înghețatei, iar la fiecare vizită în restaurantele McDonald’s, oricine se poate bucura de un cornet gratuit. Dacă ești fan înghețată, ia-ți prietenii la McDonald’s și  sărbătoriți această zi. Veți fi așteptați cu înghețată irezistibilă și multă voie bună. Luați o pauză pe 29 aprilie și mergeți la unul din cele 78 de restaurante McDonald’s din România să sărbătoriți și să vă bucurați împreună de Ziua Înghețatei cu un cornet de cacao din partea casei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează