INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Un nou scandal la Bayern Munchen! Pep Guardiola s-a certat cu Muller și chiar i-au scăpat și înjurături

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 15:56

Pep Guardiola a început cu stîngul noul sezon și s-a certat cu unul dintre cei mai buni jucători ai săi. Este vorba despre Thomas Mulller.

Bild susține că cei doi au țipat unul la celălalt la ultimul antrenament al lui Bayern. Cearta a intervenit după un exercițiu de 3 la 3 la care au participat Muller, Robben și Sinan Kurt, care trebuiau să depășească o formație defensivă.

Lucrurile nu au mers așa cum Pep și-ar fi dorit, asta pentru că mingea nu circula cu destulă rapiditate. Acesta a întrerupt antrenamentul țipînd și gesticulînd. Din cîte se pare i-a scăpat și o înjurătură în spaniolă sau catalană.

Pep a luat mingea și a șutat cu putere spre poartă de nervi. În acel moment Muller i-a cerut acestuia să plece la duș. Lucruruile s-au liniștit însă, iar Guardiola a reluat antrenamentele fără probleme.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează