INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - MANCHESTER CITY, 21:45, DOLCE, GSP.RO

Guardiola, primit cu laude la revenirea pe Camp Nou » Luis Enrique: ”Produce istorie în direct. E cel mai bun antrenor!”

Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)
Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2016 19:24

Pep Guardiola va reveni pe Camp Nou pentru duelul Barcelona - Manchester City, din Liga Campionilor, miercuri de la ora 21:45, în direct pe DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Tehnicianul catalan e primit cu multe laude. Atât Luis Enrique, cât și Gerard Pique au făcut declarații la superlativ despre viitorul lor adversar.

”Nu știu dacă Pep e cel mai bun antrenor din istorie pentru că el produce istoria chiar în acest moment, dar e cu siguranță cel mai bun antrenor din lume, fără nici un dubiu, pot spune asta chiar dacă nu l-am văzut niciodată antrenând. Stilul pe care îl transmite echipelor sale, acea determinare de a câștiga printr-un joc bun și ofensiv, ideea de a transforma apărarea în atac fac din el un personaj unic”, a spus Luis Enrique.

Pique a vorbit și el despre fostul său antrenor. ” Guardiola a schimbat istoria Barcelonei, îi vom fi mereu recunoscători. Văd multe similitudini între el și Luis Enrique: în primii doi ani cu ei am cucerit aceleași titluri, iar, în plus, amândoi au fost capabili de a scoate echipa din starea de depresie pe care au lăsat-o Martino și Rijkaard în ultimul său an.”

Fundașul Barcelonei a reconfirmat că se va retrage din naționala Spaniei după următorul campionat Mondial, în 2018.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează