INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - MAN. CITY

TOTTENHAM - MAN. CITY // Pep Guardiola a găsit două alibiuri înaintea „sfertului” din Liga Campionilor: „Nu știu dacă vor juca”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 17:14

Manchester City și Tottenham se înfruntă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Pep Guardiola (48 de ani) crede că formația sa e dezavantajată de program. 

  • Tottenham - Manchester City, prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, e marți, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

„Ne pregătim pentru un meci împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din Europa. Au și un mare avantaj în fața noastră. Au avut șase zile de pregătire, în timp ce noi am avut doar două zile și jumătate.

Trecem printr-o perioadă nefastă. Am pierdut zilnic câte un jucător. Nu știu dacă Sergio Aguero sau Kyle Walker vor fi apți de joc. Asta nu trebuie să fi totuși o scuză. E exclus. Echipele mari nu au voie să se plângă.

Vezi AICI programul „sferturilor” Ligii Campionilor!

Pentru noi e deja un sezon incredibil. Știu că este aproape imposibil să câștigăm toate cele 4 trofee în care suntem angrenați. Sunt concentrat asupra fiecăruia în parte, dar știu că e greu. Pentru mine, jucătorii sunt deja niște eroi pentru ce au reușit”, a declarat Guardiola în conferința de presă care prefațează „sfertul” cu Tottenham.

ECHIPE PROBABILE:

TOTTENHAM: Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Sissoko, Alli - Eriksen, Son, Rose - Kane
Antrenor: Mauricio Pochettino

MAN. CITY: Ederson - Walker, Otamendi, Laporte, B. Mendy - De Bruyne, Fernandinho, David Silva - Bernardo Silva, Agüero, Sterling
Antrenor: Pep Guardiola 

Vezi și: 

VIDEO 5 povești de marcă din cariera legendarului Roberto Baggio, dezvăluite în studioul GSP Live: de la conflictele cu Lippi și Sacchi, până la un caz incredibil de șantaj: „Altfel nu juca la Mondial”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează