INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  IEŞIREA NERVOASĂ ÎL COSTĂ SCUMP

Rădoi a fost suspendat 5 etape, clubul vrea să-i taie 30% din salariu pe o lună!

Mirel Radoi
Mirel Radoi

Articol de - Publicat luni, 14 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 februarie 2011 19:34

UPDATE 19:40 / Decizie finală în cazul Rădoi. Acesta va fi suspendat 5 etape, iar clubul e decis să-i taie 30% din salariu pe o lună.

Ieşirea nervoasă avută de Mirel Rădoi cu Al Wehda, cîştigat cu 2-1, îl va costa scump pe fotbalistul de 29 de ani.

Rădoi e la fel de furios ca şi Chivu. Doar că n-a lovit cu pumnul. În meciul cu Al Wehda, românul n-a mai suportat desele faulturi ale adversarilor, răzbunîndu-se în minutul 71 pe un rival: o lovitură din spate peste picioare!

A fost eliminat imediat şi riscă 4 etape de suspendare, după ce federaţia saudită a înregistrat reacţia sa agresivă drept "comportament violent". El va fi şi amendat cu peste 1.000 de euro. Totuşi, Cosmin Olăroiu i-a luat apărarea. "A fost cel mai lovit jucător de pe teren, au fost zece atacuri brutale împotriva lui şi el a ripostat o dată. Se mai întîmplă. Ce, e joc de domnişoare? E fotbal", a declarat antrenorul la sport.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
gyurika
gyurika  •  14 Februarie 2011, 23:27

Nu se compara cei doi. Chivu are o scuza pentru momentul de nebunie. Radoi, insa, asa e el! Alienat mintal!!!

gazistu
gazistu  •  14 Februarie 2011, 23:27

dupa mutu carel stim cu toti ca e cu probleme, si o tras fainutza pe nas, apoi chivu cu perversa de pe san siro, si acum radoi!!! urmeaza rat,cam el e cu stafe vechi la nationala ca si astia!!

raulfcs
raulfcs  •  14 Februarie 2011, 19:59

Bravo Mirel san! asa te mai relax si tu acasa cu ala micu,cu nevasta, Bafta pe viitor tata. app si Rat trebuia suspendat pt atacul la Radoi in meciu cu italia.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează