INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

VIDEO Debut remarcabil împotriva lui Messi şi Neymar în derbyul cu Barca: ”Muncitorul Torje”

Torje (în duel cu Dani Alves) a primit 2 ași în AS pentru evoluția cu Barca. Pînă vineri prinsese 38 de minute la Espanyol // Foto: Mediafax/AFP
Torje (în duel cu Dani Alves) a primit 2 ași în AS pentru evoluția cu Barca. Pînă vineri prinsese 38 de minute la Espanyol // Foto: Mediafax/AFP

Articol de - Publicat duminica, 03 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 noiembrie 2013 23:06

Integralist vineri seară pe ”Camp Nou”, mijlocaşul lui Espanyol i-a blocat pe Messi şi pe Dani Alves. Ziarele Marca şi Sport au apreciat evoluţia defensivă a românului.

Surpriză plăcută făcută lui Torje de antrenorul Aguirre. I-a oferit primul meci întreg la Espanyol, chiar pe Camp Nou, în derbyul Catalunyei (0-1 cu Barcelona), iar Gabi a jucat bine. A avut două şuturi, unul cadrat, dar s-a remarcat mai ales prin aport defensiv.

VIDEO: Vezi AICI evoluţia lui Torje!

"Românul l-a ajutat în banda stîngă pe Fuentes, muncind ca să-l frîneze pe Messi şi să rupă combinaţiile cu Neymar. A oxigenat apărarea în faţa celui mai tare golgeter din Primera, fără a-şi pierde prospeţimea în atac", scrie Marca, notîndu-l doar cu 5.

Sport (nota 6) a completat şi l-a lăudat: "Aguirre a uimit cu folosirea lui. Dar muncitorul Torje a blocat cursele explozive ale lui Dani Alves, oferind minge bune pentru contraatac. Per total, şi-a făcut treaba".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
soextragpe
soextragpe  •  03 Noiembrie 2013, 16:54

Bravo Torje! Ai jucat bine impotriva Barcei. Nu sunt multi romani in viata care au facut acest lucru.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Noiembrie 2013, 14:56

Asta i adevaratul Torje ...

bamse1901
bamse1901  •  03 Noiembrie 2013, 12:31

felicitari, dar trebuie sa mai umble la tehnica putin.nu l-am mai vazut sa prinda suturi cum dadea la dimano.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează