SPORTURI  »  AUTO  »  

Camera Deputatilor adopta motiunea simpla pentru anularea taxei auto

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2008 00:00

Moţiunea simplă "Anulaţi taxa de primă înmatriculare" a fost adoptată astăzi în Camera Deputaţilor. Documentul semnat de 70 de parlamentari urmarea anularea taxei de primă înmatriculare şi restituirea banilor cetaţenilor. Moţiunea a fost depusă pe data de 11.02 şi a fost adoptată cu 158 voturi "pentru" din cei 212 deputaţi prezenţi la şedinta Camerei. Această decizie nu va aduce automat punerea în practica a textului moţiunii, pentru că Guvernul va trebui doar să ţină cont de moţiunea simplă, iar decizia finală poate fi diferită.

Sursa AutoF1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
 •  19 Februarie 2008, 21:45

Taricene bata-te dumnezau! Taxa pe viata ti-as pune!

 •  19 Februarie 2008, 16:21

asta e taxa de inmatriculare ... nu uitati ca taxa de mediu va ramane in picioare !!!

 •  19 Februarie 2008, 16:20

idignare , nedreptate , ura , astea sunt simtamintele oamenilor , nepasare si seatea de a stoarce bani din afaceri cu masini este ceea ce primim din partea politicienilor. Nu e suficienta restituirea banilor si anularea taxei. Taxa la zid si nemerniceanu la zid odata cu ea!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează