SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Roger Federer: "Sînt dezamăgit că Rafael Nadal nu va participa la Wimbledon"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2009 00:00

Roger Federer, numărul doi mondial, a vorbit astăzi despre decizia lui Rafael Nadal, cîştigătorul de anul trecut de la Wimbledon, de a se renunţa la participarea la ediţia 2009 din cauza durerilor la genunchi.

"Este dezamăgitor că Rafael Nadal nu va participa, atît pentru Wimbledon, cît şi pentru mine",
a spus Roger Federer.

Rafael Nadal şi Roger Federer au disputat la Wimbledon ultimele 3 finale, elveţianul ieşind cîştigător în două rînduri, în timp ce spaniolul s-a impus anul trecut pentru prima dată în carieră.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  20 Iunie 2009, 16:46

te credem roger... te credem ... ;)

suk_89
suk_89  •  20 Iunie 2009, 16:19

imi pare rau pt rafa, pacat k nu poate juca, oricum ar fi castigat fara probleme turneul, doar e nr. 1 mondial

radupop86
radupop86  •  20 Iunie 2009, 16:07

Robotul Nadal nu mai poate dejaaaa??? curios, eu cred ca ii era frica de ce bataita urma sa-i aplice Federer la Wimbledon, cred ca alea sunt durerile lui de genunchi. Si oricum, nici o finala fie intre oricare din din cei trei, novak - federer - murray nu poate sa fie rea din punct de vedere calitativ.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează