SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

VIDEO Simona Halep a postat un clip de la ziua lui Horia Tecău » Atmosferă caldă pe acordurile melodiei „Ești așa frumoasă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 12:30

Horia Tecău a împlinit de curând 34 de ani. La petrecerea medaliatului cu argint la Jocurile Olimpice de la Rio a fost invitată și Simona Halep.

Simona Halep (27 de ani), lider WTA până luni, a revenit în România după aventura până în optimile de finală de la Australian Open, unde pregătește înfruntarea de Fed Cup cu Cehia, de pe 9 și 10 februarie. 

Simona a luat parte la petrecerea organizată de bunui ei prieten Horia Tecău și a încărcat pe Instagram un clip cu atmosfera caldă din local, creată pe acordurile melodiei „Ești așa frumoasă”.

 

Vezi și: 

Simona Halep, mesaj către Naomi Osaka, noul lider al clasamentului WTA » Cum a caracterizat finala Australian Open cu Petra Kvitova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
felinarul.rosu
felinarul.rosu  •  27 Ianuarie 2019, 15:09

“pregătește înfruntarea de Fed Cup cu Cehia, de pe 9 și 10 decembrie. ” Nu stiu care expert e azi de servici in redacție, dar o ia tare pe arătura. După tâmpenia cu patinajul la JO de vara vine acuma in Ianuarie cu pregătiri ptr decembie. Du-te frate și ajuta-ți colegii la împachetat de peste.

10155633308976552
Cornel Perju  •  27 Ianuarie 2019, 14:29

hopa hopa. se pune ceva la cale. Le sta bine impreuna. amandoi sunt urati . ha ha.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează