GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  OPINIE

Costin Ştucan scrie despre inutilitatea lui Mircea Sandu la UEFA

Mircea Sandu
Mircea Sandu

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 martie 2011 17:02

În editorialul "Mircea Sandu, altă întrebare!", Costin Ştucan întoarce pe toate feţele avantajele, dar mai ales dezavantajele de a-l avea încă patru ani pe Mircea Sandu în Comitetul Executiv al UEFA. Ştucan atinge subiecte delicate, cum ar fi lipsa performanţelor, a stadioanelor şi prezenţa corupţiei.

"Şi atunci cu ce poate ajuta UEFA un om care a adus în 2011 fotbalul românesc sub cel burkinez şi cel jamaican?", se întreabă Ştucan. Expertiza lui poate în cel mai bun caz să ducă gaşca lui Platini sub nivelul celei din CONCACAF sau Oceania.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
tantiaglaia
tantiaglaia  •  24 Martie 2011, 19:21

Stucane, ai partial dreptate! Daca voi/presa nu ati fi promovat analfabetii/needucatii (clanul Becali, Borcea), obraznicii (Iancu, Stefan), smecherii (Turcu, Borcea, Vama, Copos), spagarii (ii stie toata lumea) etc. Mircea Sandu nu ar fi ajuns acum la UEFA si, poate, nici fotbalul romanaesc atat de slab (aici ai dreptate)!! Ati preferat sa polemizati pe marginea a tot felul de conflicte aparente, neproductive pentru fotbal. Ce bine ar fi fost daca i-ati fi ignorat pe cei care doar imprumuta cu bani fotbalul si v-ati fi concentrat pe fotbal, de la copii si juniori pana la echipa nationala!!! Nu doar Gigi trebuie ignorat!

boeru_cornel
boeru_cornel  •  24 Martie 2011, 17:46

...prin comentariile lor anapoda.. Faptul ca M. Sandu este in Comitetul Ex. al UEFA, numai un ....rau voitor ca sa nu spun altfel nu intelege importanta !

vipdanciu
vipdanciu  •  24 Martie 2011, 17:35

burkina faso chiar e deasupra noastra:))nu e nici o minciuna...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează