FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEMIFINALE

Cu cine ar fi vrut Mircea Rednic să joace în semifinalele Cupei: „Sper să-i întâlnesc în finală” + Poante în conferință: „Scuipă în permanență. O să-i dau o frapieră”

Mircea Rednic // Sursă foto: Facebook @FC Politehnica Iași +14   FOTO
Mircea Rednic // Sursă foto: Facebook @FC Politehnica Iași

Articol de - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 15:43

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Mircea Rednic (58 de ani), a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a vorbit despre tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României.

  • Sepsi - Poli Iași și Dinamo - FCSB sunt meciurile care vor decide finalistele Cupei României din sezonul 2019-2020;
  • Semifinalele vor avea loc în dublă manșă. Turul va fi pe 24 iunie, pe terenul primei echipe extrase, iar returul pe 8 iulie. Finala e stabilită pe 22 iulie. Câștigătoarea Cupei va merge în Europa League și va intra în primul tur preliminar - detalii, AICI.

„Sepsi este solidă, organizată, stabilă financiar. Nu voiam să jucăm cu ei. Avem 50 – 50 şanse de calificare. Eu mi-aş fi dorit să joc cu Dinamo. Sper să-i întâlnim în finală”, a declarat Rednic.

Ulterior, tehnicianul formației din Copou a abordat mai multe subiecte, printre care situația delicată prin care trece antrenorul Ionuț Popa sau interdicția suporterilor pe stadioane.

Mircea Rednic, antrenor Poli Iași, despre...

...scuipatul pe teren: „Le-am zis portarilor să nu mai scuipe în mănuşi, să-şi dea cu miere pe ele! Nu ştiu ce fac cu Habibou, care scuipă în permanenţă. Probabil o să-şi ia o frapieră cu el”.

...starea gravă de sănătate a lui Ionuţ Popa: „De când am venit la Iaşi, am vorbit cu el după fiecare meci. M-a încurajat în permanenţă, a fost alături de mine. E un luptător, sper să reuşească să treacă peste aceste momente. Să ne rugăm cu toţii pentru el!”

...Andrei Cristea şi alţi jucători: „În afară de Cristea, care poate face diferenţa, nu avem astfel de jucători. Noi avem ca atu grupul. E bine că avem jucători experimentaţi, vor şti să-şi dozeze efortul. Pe Platini nu l-am văzut la antrenamentele online, dar a ieşit bine la testele fizice! La Bădic am renunţat, după ce s-a accidentat. Pe Radu voi conta doar până pe 30 iunie, apoi el vrea să se întoarcă la CFR Cluj. Assulin va primi o şansă când îşi va reveni”.

...refuzul lui Heleşteanu de a reveni în arbitraj: „Am convenit să jucăm două amicale cu Botoşaniul, însă nu am avut arbitri. Toni Heleşteanu a refuzat să arbitreze, s-a ascuns prin birou”. 

...interdicţia aplicată spectatorilor: „În alte ţări s-a dat drumul la fotbal cu spectatori. La ce-am văzut la mare în weekend, nu mai înteleg nimic. S-ar putea juca cu spectatori. Să stea la 4 scaune, să umple 20-30% din capacitatea stadionului”.

+10 FOTO

Citește mai multe știri despre Poli Iași:

Azi s-a aprobat investiția! Câți bani vin de la Primărie pentru Poli Iași

Habibou, metodă inedită pentru a sparge ghinionul

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează