FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un idol al peluzei, mesaj în direct pentru jucătorii lui Dinamo: „Gândiți-vă la ce se va întâmpla dacă retrogradați!”

Dinamo e pe locul 15 în Liga 1 / Sursă foto: GSP
Dinamo e pe locul 15 în Liga 1 / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 decembrie 2021 09:54

Giani Kiriță (44 de ani), fost campion cu Dinamo, a vorbit despre ruptura din vestiarul „câinilor”. Mulți dintre fotbaliștii experimentați cer destituirea lui Rednic, însă antrenorul a primit un vot de încredere din partea conducerii.

În urmă cu două săptămâni, Giani Kiriță a fost prezent la unul dintre antrenamentele lui Dinamo. Fostul fundaș spune că a simțit încă de atunci dezbinarea din lotul roș-albilor și îi avertizează pe jucători: „Luați lucrurile în glumă și gândiți-vă ce se va întâmpla dacă retrogradați!”

Iarnă incendiară la Dinamo » Peste 15 jucători, OBLIGAȚI să părăsească echipa: „Rednic are putere absolută!”
DINAMO
Iarnă incendiară la Dinamo » Peste 15 jucători, OBLIGAȚI să părăsească echipa: „Rednic are putere absolută!”

Giani Kiriță: „Jucătorii sunt dezbinați, iar asta e o mare problemă”

„Eu am fost la antrenamentele echipei și am văzut că echipa nu e unită. Jucătorii sunt separați. Sunt separați toți acum, inclusiv jucătorii cu antrenorul, inclusiv românii între ei. Jucătorii sunt dezbinați, iar asta e o mare problemă

Nu credeam că o să ajungem să vorbim asemenea lucruri despre Dinamo, dar răul e făcut în anii precedenți, nu acum. 

Oricum, băieții ăștia ar trebui să ridice capul din pământ și să câștige măcar un meci. Doar printr-o victorie pot lega alte victorii. Jucătorii ar trebui să conștientizeze că joacă la un brand atât de mare. Să nu mai ia lucrurile în glumă. Gândiți-vă ce se va întâmpla dacă echipa va retrograda”, a declarat Giani Kiriță, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Marius Alexe mi-a povestit că Rednic făcea antrenamente mișto, că atmosfera era minunată cât erau victorii. Problemele apar când vin înfrângeri după înfrângeri, nu are o capacitatea de a strânge vestiarul. 

- Alex Conovaru, actor/suporter DDB, la Radio Dinamo 1948

Șefii îl susțin pe Rednic

Susținere totală pentru Rednic! Aceasta e concluzia la care au ajuns șefii „câinilor”, în urma ședinței-maraton de miercuri seara. Timp de câteva ore, numele grele din club, în frunte cu, Zăvăleanu, Iuliu Mureșan, Rednic și oameni importanți din DDB, au discutat despre viitorul clubului. 

„Decizia a fost să strângem rândurile, să ne comportăm ca o echipă și să facem tot ce ține de noi pentru ca Dinamo să revină acolo unde îi e locul. Susținere totală pentru Rednic, suntem consecvenți”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, în exclusivitate pentru GSP.ro.

VIDEO Marea problemă de la Dinamo, evidențiată la GSP Live: „Rednic a greșit. Dumnezeule, a fost catastrofă!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Iarnă incendiară la Dinamo » Peste 15 jucători, OBLIGAȚI să părăsească echipa: „Rednic are putere absolută!”

INTERVIU „Când nu sunt rezultate probleme sunt peste tot” » Mircea Rednic, apărat de un fost elev: „În vestiar toți l-au privit serios! Nu e un dictator”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (9)
380912830348081
Gogu Steriade  •  10 Decembrie 2021, 12:08

Așa și? Dacă retrogradeaza, ce se întâmplă? Începe războiul nuclear, pământul este lovit de un asteroid, ca nu pricep ce atâta discuție si zgomot, pentru ce! Pică, pică, asta e, ce e prima sau ultima care o face!? Mai bine pică cu demnitate, dacă are, pe plan sportiv, decât sa rămână in ligă cu intervenții și apoi sa fie ținta ironiilor de toate felurile. Nimeni nu este pironit in liga 1 doar ca are un nume sau un palmares deochiat.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  10 Decembrie 2021, 11:59

De parca jucatorii nu stiu ca daca termina ultimii,intervin comisiile si iar ii salveaza de la retrogradare! Toate articolele astea sunt pentru fraieri,atata timp ca se stie clar,Dinamo va fi la anul tot in liga 1,chiar daca nu mai joaca nici un meci in acest an,sau daca joaca si nu mai castiga nici macar 1 punct.

dvd1
dvd1  •  10 Decembrie 2021, 11:44

cum adica "daca retrogradeaza"? Dinamo e deja retrogradata de multa vreme. Dinamo nu mai ia nici un punct pina la sfirsitul campionatului inclusiv play-out. Dinamo ar trebui sa se retraga din campionat imediat. Nu mai are rost sa joace cu numeni pt ca rezultatul se stie de la inceput: infringere categorica. Oricum a 2a zi dupa retrogradare se desfiinteaza si acolo se va incepe construirea de vile si apartamente care e planuita de multa vreme.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează