FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, GSP.RO ȘI PROTV

Danciu-gol crede că Radu Petrescu nu trebuia delegat la Derby de România: ”Putea fi evitat”

Articol de - Publicat joi, 03 martie 2016 00:00

Ionel Dănciulescu, 39 de ani, are două decenii de Derby-uri de România.

Diseară, va sta pe bancă din poziția de director sportiv, iar oficialul a povestit pentru Gazeta Sporturilor ce sentimente mai are la o astfel de confruntare: "Am mari emoții. Chiar vorbeam cu soția, cu Miki, zilele trecute, și-mi spunea că iar sunt agitat. N-am somn noaptea, simt altfel adrenalina decât la oricare alt meci important. E mai mare consumul față de perioada când eram fotbalist, atunci te duceai pe teren și erai concentrat la fotbal. Pe bancă, e alt consum, te gândești, aștepți golul".

Două meciuri

Delegarea arbitrului Radu Petrescu îl intrigă: "Nu-mi place să vorbesc de arbitraje și nici nu aș fi avut vreun comentariu, însă mi se pare ciudat să-l pui pe acest "central" la Derby. N-am nimic cu el, dar trebuia să se evite delegarea lui Radu Petrescu. Dinamo a avut probleme mari din cauza lui. De ce se lasă loc de interpretări?! Suspiciunile trebuiau evitate. Așa cum n-au fost delegați niște arbitri pentru că au avut un istoric potrivnic cu Steaua. Noi n-am acuzat eliminarea lui Steliano Filip la Giurgiu, n-am făcut scandal, însă oamenii care fac delegările la CCA ar trebui să ia în considerare și poziția noastră".

Dinamoviștii i-au reproșat lui Petrescu arbitrajele din meciurile cu Petrolul (2-2), din sezonul trecut, și cu CFR Cluj (0-2), din toamnă. La primul, antrenorul de atunci, Flavius Stoican, a fost eliminat, iar "câinilor" li s-au refuzat două penalty-uri. Cu ardelenii, Dinamo a jucat în 8 oameni după eliminările lui Feussi, Filip și Matei.

36 de Derby-uriare Dănciulescu în carieră ca fotbalist, 21 pentru Dinamo, 8 pentru Steaua

13 goluria înscris în Derby-uri, cele mai multe dintre toți fotbaliștii, împărțind onoarea cu Florea Voinea

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
simptomulzero
simptomulzero  •  03 Martie 2016, 16:20
Postat de a.c.a.b_st pe 03 Martie 2016, 10:18

Incredibil câtă presiune se pune pe arbitru...din partea unora care au beneficiat din plin,sezonul ăsta,de ajutorul arbitrilor....nu vă este,mă,rușine? ați luat mingi și din brațele portarilor și nu s-a fluierat nimic.

Presiunea pe arbitru e o practica uzuala, mai ales la derby-ul asta. Cand vine vorba de derby, arbitrii sunt fie pro-steaua, fie pro-dinamo. Greseli vor exista, pentru ca si arbitrii sunt tot oameni. Ramane de vazut impotriva cui vor fi mai multe si cat de urate. Si sper sa fie impotriva dinamovistilor toate. Daca tot e acuzata Steaua de arbitraje favorabile (A se urmari toata partea 2-a a sezonului trecut), macar sa fie acuzata pe drept.

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  03 Martie 2016, 10:18

Incredibil câtă presiune se pune pe arbitru...din partea unora care au beneficiat din plin,sezonul ăsta,de ajutorul arbitrilor....nu vă este,mă,rușine? ați luat mingi și din brațele portarilor și nu s-a fluierat nimic.

versand
versand  •  03 Martie 2016, 09:18

Arbitru pro-steaua. Pariez de pe acum ca nu terminam partida in 11 ...sau in cel mai bun caz macar incasam un penalty. Regheblatul si cu Mop se pricep la smenuri cu jucatorii, Argaseala-i cu arbitrii...club serios. Ne vedem diseara pe station ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează