FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV GSP.RO Dănciulescu: "Să nu-l împuşcăm pe Marc, a vorbit şi cu Marica!"

Articol de - Publicat marti, 08 martie 2016 12:44

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al roş-albilor, a sărit în apărarea jucătorilor Andrei Marc şi Steliano Filip.

Oficialul nu i-a scuzat total pe cei doi tineri, însă a ţinut să precizeze care a fost contextul situaţiilor fotbaliştilor. Danciu-gol a explicat în urmă cu puţin timp pentru GSP.RO:

"La Marc este o declaraţie tinerească, atunci când a spus că nu-i pare rău de ce i s-a întâmplat lui Marica. Am vorbit şi cu el, mi-a transmis că el s-a referit la faptul că absenţa lui Marica de la Steaua va ajuta Dinamo în lupta pentru cele trei trofee.

Acceptăm faptul că e încă un copil, a mai fost şi adrenalina după joc, a fost doar o interpretare nefericită. Va învăţa din această întâmplare. Nu trebuie să-l împuşcăm acum pe Marc! Chiar a discutat cu Ciprian, au reglat-o ei între ei. Sper ca lucrurile să nu fie grave pentru Marica, să-şi revină, "naţionala" are nevoie de el".

"Steliano are spirit de luptător"

În ceea ce-l priveşte pe Steliano Filip, oficialul a comentat: "L-au luat şi arbitrii la ochi, cred că a fost eliminat destul de uşor, el a fost provocat de Hamroun. În fine. Îmi place agresivitatea pozitivă a lui Stelu, dar ar trebui să-şi stăpânească mai mult trăirile interioare, pentru că ar putea afecta echipa. Avem nevoie de astfel de jucători, care să lupte. E un lider al formaţiei. Are spiritul de luptător necesar la Dinamo. Dar să-şi mai cizeleze trăirile în timpul jocului".

Plusuri în lupta pentru triplă

Dănciulescu este de părere că Dinamo va rezista în lupta pe trei fronturi, explicând şi de ce:

"Stabilitatea financiară, liniştea impusă de domnul Negoiţă, lotul extraordinar cu jucători care conştientizează ceea ce pot obţine pentru ei şi pentru club, plus marele atu, Mircea Rednic.

Avem o atmosferă de performanţă, aşteptăm şi joi la Chiajna să facem un meci foarte bun. Mulţumim suporterilor extraordinari, sperăm să rămână aproape de noi. Este meritul lor, în principal, că suntem unde suntem. Mircea Rednic ştie să gestioneze lupta pe trei fronturi, este un antrenor de mare clasă".


"Dinamo - Steaua a fost un meci intens, disputat, am fost surprinşi puţin de start, dar evitând un 0-2 am crezut că putem învinge în repriza a doua. A fost doar egal fiindcă Niţă a prins o zi extraordinară"

"Sperăm ca FRF să fie în asentimentul oamenilor din România şi să se permită clubului Dinamo să joace în cupele europene dacă se va califica pe teren. Noi ne vom disputa şansele pe gazon"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
chronic
chronic  •  08 Martie 2016, 20:00

danciule ai ajuns *** hamrun l-a provocat? adica filip sare cu cotul in gura lui si hamrun l-a provocat?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

max2009
max2009  •  08 Martie 2016, 17:14

totusi, cine este marc?

chris_bu67
chris_bu67  •  08 Martie 2016, 16:26
Postat de Muie Dinamo pe 08 Martie 2016, 16:03

Sa dea dumnezeu aceas accidentare care o are marica

Ce școală ai făcut până acum,ageamiule?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează