FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCM TG. MUREŞ - GAZ METAN, MÎINE, 17:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Tg. Mureş s-a întărit în ultima zi de mercato » Patru dintr-o lovitură!

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2010 00:00

Ardelenii au transferat pe bandă în ultima zi de mercato. Au adus întăriri în fiecare compartiment, cu excepţia ofensivei.

Grijile lui Ioan Ovidiu Sabău în privinţa subţirimii lotului nou-promovatei din Tîrgu-Mureş au fost risipite ieri, cînd oficialii clubului au reuşit să perfecteze patru achiziţii. Prima mutare a zilei a fost aducerea lui Ciprian Vasilache, un jucător cu care "Moţul" a lucrat şi la Bistriţa. Ultima oară la Piatra-Neamţ, Vasilache a semnat pe două sezoane.

Apoi, au urmat străinii. Titularul postului de portar de la Grossetto în sezonul trecut, Alessandro Caparco (27 de ani), şi-a încheiat conturile cu echipa italiană şi a semnat şi el pe un sezon, cu posibilitate de prelungire. Tot din Serie B a venit şi fundaşul uruguayan Cristian Sosa (31 de ani), care a jucat la Gallipoli, echipă desfiinţată din cauza dificultăţilor financiare.

Ultimul pe listă este mijlocaşul Issa Ba (28 de ani). Fost coleg cu Daniel Niculae la Auxerre, el a acceptat provocarea Ligii 1. Ba a jucat de la 19 ani în Franţa, bifînd deja 21 de selecţii în tricoul "naţionalei" Senegalului.

17 achiziţii a făcut FCM Tîrgu-Mureş de cînd a promovat în Liga 1

Playtech: Senzuala de la CM, PEDEAPSĂ pentru bărbaţii care i-au filmat DECOLTEUL PERICULOS! Moment de neratat la Qatar


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează