INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOLOGNA - JUVENTUS 0-1

BOLOGNA - JUVENTUS 0-1 // VIDEO + FOTO Dybala, omul care a făcut uitat eșecul cu Atletico Madrid!

FOTO: Reuters +8   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2019 18:24

Juventus a învins la limită cu 1-0 la Bologna, făcând uitată înfrângerea cu Atletico, scor 0-2, din Liga Campionilor. Golul trupei lui Allegri a fost marcat de Paulo Dybala în minutul 67 cu un şut din interiorul careului după o respingere greşită a fundaşului Helander.

În prima repriză, Sansone a semnat ocaziile pentru Bologna, în minutele 11 şi 22, „Batrâna Doamnă” replicând prin Ronaldo, cu capul, în minutul 28 şi Bernardeschi 3 minute mai târziu.

Meciul s-a schimbat în minutul 59, când Dybala l-a înlocuit pe Alex Sandro. Argentinianul şi-a pus amprenta pe rezultatul final, 8 minute mai târziu, cu largul concurs al suedezului Helander.

+9 FOTO

Bologna a avut şansa să egaleze în minutele de prelungire, dar Perin a scos excelent şutul din unghi al lui Sansone şi torinezii au plecat cu toate cele 3 puncte.

Astfel, „bianconerii” ajung la 16 puncte în faţa locului secund, Napoli (cu un meci în plus), în timp ce Bologna rămâne pe locurile retrogradabile, la 3 puncte de Empoli (ultimul loc ce asigură rămânerea în Serie A).

Echipele de start

Bologna (4-3-3): Skorupski - Mbaye, Larangeira, Helander, Dijks - Poli (Donsah), Pulgar (Falcinelli), Soriano - Edera (Orsolini), Santander, Sansone.

Juventus (4-3-3): Perin - De Sciglio, Rugani, Bonucci, Alex Sandro (Dybala) - Bernardeschi (Chiellini), Bentancur, Matuidi (Pjanic) - Cancelo, Mandzukic, Ronaldo

Articol scris de Andrei Stroe

Vezi și: 

Ținte mari pentru Inter Milano! Italienii îi vor pe Ivan Rakitic și Luka Jovic

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close