INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2022

Nu vă sărutaţi! » Aşa va fi în Qatar la CM 2022! O nebunie!

Articol de - Publicat marti, 07 decembrie 2010 00:00

Fanii prezenţi la Mondialul cluburilor au fost avertizaţi: fără săruturi pe stadion, fără alcool în public la Abu Dhabi!

Arabii nu glumesc! Vor lovi CM 2022 cu regulile lor rigide. Şi fanii nu vor putea să se bucure de sărbătoarea fotbalului. Nu vor avea voie să facă nimic în Qatar. Braziliencele vor purta, probabil, rochii pînă în pămînt şi eşarfe pe cap, iar englezii îşi vor termina cutiile de bere la hotel. Atfel, riscă să fie arestaţi la stadion!

Iată avertismentul! Acum, la Mondialul cluburilor (8-18 decembrie), suporterii străini vor primi la aeroport pliante în engleză cu restricţiile din Emirate!

Cele mai importante: susţinătorii celor mai bune cluburi de pe toate continentele (printre ele, Interul lui Chivu şi Alibec şi Inter Porto Alegre) nu se pot săruta, nici în tribune, nici pe stradă, şi le este interzis să consume alcool în public! Cu atît mai puţin să ia droguri.

Cum au explicat organizatorii? "Sîntem o ţară musulmană, cu obiceiurile şi tradiţiile sale specifice. Trebuie respectate. Fani, nu vă supăraţi!", a sunat comunicatul, încheind foarte clar: "FIFA susţine măsurile noastre!".

Arestaţi!
Ziarele argentiniene au dezvăluit că, în 2009, tot la Abu Dhabi şi tot la CM al cluburilor, 150 de fani ai lui Estudiantes au fost reţinuţi de poliţie cîteva ore. "Comportamentul lor a fost incompatibil cu regulile din Emirate", s-a motivat. Jurnaliştii sud-americani nu au specificat însă ce lege încălcaseră.

Guti băut la volan: accident!
TURCIA. Guti, fostul mijlocaş al Realului, a ieşit, în sfîrşit, în evidenţă la Beşiktaş. Dar nu pe teren. Aflat sub influenţa alcoolului, după ce petrecuse într-un bar din Istanbul, el a intrat cu maşina într-un autobuz. Poliţiştii i-au găsit o alcoolemie în sînge de 2,71 la mie, amendîndu-l cu 278 de euro şi suspendîndu-i permisul pe şase luni.

A sosit ziua Z

FRANŢA. Zeci de mii de deponenţi sînt aşteptaţi să-şi retragă azi banii din bănci, aşa cum i-a îndemnat fostul internaţional Eric Cantona, drept protest faţă de criza financiară mondială: "Bancherii au generat-o, ei să tragă ponoasele". Pînă acum, la iniţiativa lui au aderat 58.000 de persoane.

Ronaldo cîntărit în piaţă!
În octombrie, Fenomenul supraponderal punea un pariu inedit cu un comic brazilian. "Dacă nu cîştig titlul la Corinthians, voi merge într-o piaţă din Sao Paulo şi mă voi cîntări în faţa oamenilor", a anunţat Ronaldo (34 de ani), glumind: "Cîntarul îl aduc eu!". Ronnie, care are în jur de 100 kg, n-a avut noroc. În ultima etapă, Corinthians n-a reuşit decît un egal (1-1) cu Goias, iar Fluminense e noua campioană. O altă veste proastă: "Grăsuţul" va fi supus unui test ADN pentru a se determina dacă este tatăl unui copil de 5 ani născut în Singapore.

- PODOLSKI a făcut şi el ca Sorin Cîrţu. Coechipierul lui Alex Ioniţă la Koln a spart un geam la vestiar după înfrîngerea suferită duminică, 2-3 cu Leverkusen.
- MARK GONZALEZ, de la ŢSKA Moscova, e acuzat că ar fi violat o tînără în vîrstă de 22 de ani. Ancheta poliţiei va fi definitivată în 10 zile.
- JEROME WALCKE, secretarul general FIFA, a recunoscut că acordarea CM 2018 Rusiei şi a CM 2022 Qatarului a venit în urma unei "decizii politice".
- PRIMARUL Londrei, Boris Johnson, s-a răzbunat pe oficialii FIFA care n-au votat Anglia la desemnarea gazdei CM 2018. Nu le va mai plăti sejurul la hotelul Dorchester, pe perioada Olimpiadei din 2012, aşa cum promisese.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
radumatei
radumatei  •  07 Decembrie 2010, 10:54

De ce se face atita caz de masurile astea? Si in RO esti amendat daca bei alcool pe strada, iar magazinele nu au voie sa vinda alcool in apropierea stadioanelor in ziua meciurilor cu risc sporit. De droguri ce sa mai vorbim, nicaieri in lume consumul de droguri nu e permis (poate doar in Olanda). Cit despre abuzuri ale politiei impotriva suporterilor (mai ales a celor violenti) acestea sint la ordinea zilei in toata Europa, inclusiv in RO.

dinamo_ct
dinamo_ct  •  07 Decembrie 2010, 09:44

Banul face legea!

pulbere
pulbere  •  07 Decembrie 2010, 08:16

Eu nu inteleg de ce fifa organizeaza asemenea evenimente la salbaticii aia! Pentru un pumn de dolari in plus trebuie ca tot mondialul sa se joace sub semnul terorii ? Banuiesc ca si mascota mondialului va fi un calup de TNT .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează