INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANŢA

Gomis, după modelul Ribery

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie -1 00:00

Domenech e omul surprizelor. În 2006, la Mondial, selecţionerul l-a convocat neaşteptat pe Ribery, propulsîndu-l în prima echipă. Acum, la Euro, l-a adus pe de­bu­tan­tul Gomis (foto), atacantul lui St. Etienne, cu o “dublă” splendidă în amicalul cu Ecuador (2-0), şi n-ar fi exclus să apară la un moment dat printre titulari la turneul final. “Raymond decisese să-l ia pe Gomis de mai multe săptămîni, doar marcase 16 goluri la St. Etienne în acest sezon”, a explicat un apropiat al “cocoşilor”. “Dar nu a anunţat pentru că a vrut să-l protejeze, să nu-l supună pre­si­u­nii ziariştilor”. “Trăiesc clipe in­cre­di­bile. Savurez tot ce mi se în­tîm­plă”, a spus vîrful de 22 de ani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  30 Mai 2008, 13:07

Cred ca toate nationalele de la Euro si-au luat in lot golgheterul din competitia interna.Numai noi nu avem nici un atacant din tara,ci pe Marica cu 3 goluri in Germania. Franta-Benzema,Gomis Olanda-Huntelaar Italia-DelPiero iar Spania l-a lasat pe Raul ca sa-l ia pe golgheterul din acest an din Primera,Dani Guiza.Daca Spania l-a lasat acasa pe Raul,Romania de ce am rog nu se putea desparti de Marica,pt Bratu sau Danciulescu.E Marica vreo legenda viea Romaniei,sau a dus nationala in spate?

 •  30 Mai 2008, 03:12

mda...doarca asta nu are sprancene, nu are cioc si mustacioara si nici un trabuc fumegand in coltu' gurii :D

 •  30 Mai 2008, 01:52

Ce seamana Gomis asta cu Snoop Dogg :O:O:O:O

Vezi toate comentariile (3)
Comentează