INTERNATIONAL  »  INEDIT  »  MĂRTURISIRE

Coca Diego

Articol de - Publicat vineri, 01 februarie 2008 00:00

Maradona a mărturisit cum se droga: "Trei zile cocaină cu whisky, o zi somn, apoi alte trei cu cocaină. După care jucam mai bine ca toţi". Acum, la 47 de ani, Diego regretă. "Dacă nu m-aş fi drogat, aş fi jucat de trei ori mai bine. Nimeni nu s-ar mai fi întrebat: 'Cine e mai mare, Maradona sau Pele?' ".
Aflat într-o călătorie prin Europa, legenda argentiniană îşi aminteşte perioada neagră: "Într-o vreme, luam droguri mult. Trei zile cocaină cu whisky, dormeam o zi, apoi iarăşi cocaină trei zile. După care venea meciul, duminică. Nici nu realizam ce se întîmplă în jur, dar eram mai tare ca toţi ceilalţi pe teren".
Maradona n-a uitat nici că, în 2004, după un stop cardiac provocat de o supradoză, a fost pe marginea prăpastiei. "Eram în comă, mă prăbuşisem, dar fata mea Dalma s-a aşezat pe pat şi mi-a şoptit: 'Tati, te rog, trăieşte pentru mine!'. Am auzit-o şi m-am trezit . Dalma şi Giannina, fiicele mele, mi-au salvat viaţa".
El Pibe d'Oro îşi dă seama în sfîrşit că "din cauza drogurilor, am pierdut prea mult timp, pe care l-aş fi putut petrece alături de copii. Cît mai pot, vreau să mă bucur de prezenţa lor".

"M-am gîndit de mai multe ori să mă sinucid, dar aş fi lăsat prea multă durere în urmă. Fetele mele m-au salvat"

Diego Maradona

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
 •  02 Februarie 2008, 20:43

Pentru mine nu se pune problema care a fost mai bun , Maradona a fost peste Pele cu mult .

 •  01 Februarie 2008, 18:38

Cine l-a vazut pe Maradona la CM '86 e un om fericit. A vazut un geniu....cum nu se va mai naste mult timp pe Pamant.....restul,chiar nu conteaza

 •  01 Februarie 2008, 10:41

vezi ca in era Pele fotbalul era de 3 ori mai dur decat in era Maradona .. cartonasele s`au inventat in primi ani de la infiitarea fotbalului modern .. acum 150 de ani .. traiesti pe alta lume . mai intereseaza`te.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează