INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPE

Manita spaniolă » Premieră în istoria competiției: o țară are 5 echipe în grupe

Articol de - Publicat joi, 27 august 2015 00:00

Valencia, 4-3 la general cu Monaco în play-off, a ajuns în elita Europei alături de Barca, Real și Atletico, calificate direct, plus FC Sevilla, cîștigătoarea Europa League

Liga Campionilor se transformă din ce în ce mai mult în La Liga. După ce au cucerit ultimele șase trofee continentale, 2 Ligi, 2 Europa League și 2 Supercupe, spaniolii își extind dominația.

Pentru prima oară în istoria competiției, au calificat 5 echipe în faza grupelor (tragerea la sorți e azi, de la ora 18:45, pe Dolce 1)!

Barcelona, Real și Atletico, direct din campionat, FC Sevilla, din postura de deținătoare a EL plus Valencia, după preliminarii. "Liliecii" au depășit play-off-ul, cedînd marți seară la Monte Carlo, 1-2 cu Monaco, după 3-1 în tur.

Ibericii au reușit acolo unde englezii au eșuat. Acum un deceniu, Liverpool a prins grupele după ce a trecut și de play-off, fiind admisă în mod excepțional în calitate de campioană en-titre. Însă rivala Everton a ratat calificarea, eliminată în ultimul tur al preliminariilor de o spaniolă, Villarreal!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  27 August 2015, 11:01

V-a lasat lumea fara comentarii...din cauza titlului initial...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează