INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA - LAZIO 1-2 (ÎN TUR 1-2)

Lotito: "Bravo, Radu!"

Articol de - Publicat vineri, 01 februarie 2008 00:00

Aceasta a fost reacţia lui Claudio Lotito, preşedintele lazial, după debutul lui Ştefan Radu în tricoul "biancocelest". Joc bun, debut pozitiv, personalitate, determinare. Presa peninsulară l-a remarcat pe Ştefan Radu la primul său meci pentru Lazio. Iar preşedintele clubului, fericit de calificarea în semifinalele Cupei Italiei, l-a bătut pe spate, încurajîndu-l: "Bravo, Radu!". Claudio Lotito a comentat apoi: "Echipa a fost mai sigură cu el. S-a integrat, are potenţial". Ce i-au transmis pătimaşii fani laziali? "Ţine-o tot aşa!".
Jurnaliştii nu i-au reproşat decît "faza unei erori de uitat, cînd a riscat un autogol". Totuşi, mai important, a scris Il Messaggero, "Radu a ieşit în evidenţă prin personalitatea sa, avînd intervenţii decise şi precise în faţa unor atacanţi de valoare".
Cîteva puncte forte: "La cap, n-a pierdut nici o minge, a anticipat corect duelurile şi s-a bătut fără emoţii cu Vieri sau Pazzini".
În concluzie, "Radu a luat examenul. E valoros acest tînăr român". Şi nota, 6,5, mai mare decît cea a sîrbului Kolarov, care a înscris golul egalării pentru trupa "biancocelestă".

"A jucat foarte bine, toată lumea l-a apreciat, ziarele au scris frumos despre el. Dar nu o să fie noul Chivu. Va rămîne Ştefan Radu"
Paul Codrea, Siena

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  01 Februarie 2008, 12:01

bv radu...incativa ani o sa ajungi la milan....

 •  01 Februarie 2008, 11:07

De mare exceptie acest Radu.Fara el Dinamo piere in aparare.PE 1+1=2,dar 2+2=4 SA VA LOGATI CU h t t p : / / b u x.t o / ? r = s a r p ele2007 si urmati pasii din explicatii!LA MULTI BANI

 •  01 Februarie 2008, 11:04

De mare exceptie acest Radu.Fara el Dinamo piere in aparare.PE BUX.TO SA VA LOGATI CU http://bux.to/?r=sarpele2007 si urmati pasii din explicatii!LA MULTI BANI

Vezi toate comentariile (6)
Comentează