INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OLANDA

Nu-l lasă la Lazio

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2008 00:00

Ogăraru e furios: Ajax nici nu mizează pe el, nici nu-i dă voie să plece

George Ogăraru nu a fost convocat la Ajax pentru restanţa de diseară cu PSV. Uitat al doilea meci consecutiv, fundaşul român s-a înfuriat, cu atît mai mult cu cît nu i se permite să plece la Lazio, unde ar fi devenit coleg cu Radu Ştefan. "E adevărat, italienii m-au cerut pînă în vară, cu opţiune de cumpărare. Ajax nu mă lasă însă! Nu înţeleg de ce. Mi se spune că sînt bun, indispensabil, dar stau în tribună! Se întîmplă ceva foarte ciudat şi nu-mi place deloc pentru că-mi doresc să joc ca să fiu la Euro. Ăsta e cel mai important lucru pentru mine", a afirmat Ogăraru.

Conştient că "într-adevăr, am făcut două meciuri mai proaste, totuşi întreaga echipă a evoluat slab", ex-stelistul a completat: "Am vorbit cu antrenorul Kostner şi cu directorul tehnic Van Geel. Mi-au zis că este o situaţie de moment, că trebuie să-l folosească şi pe Silva, pe care abia l-au adus de la Groningen. Şi trebuie să rămîn! Dacă nu voi putea pleca, n-o să am ce face. Mă voi pregăti şi voi da totul cînd se va apela la mine".


L-ar fi vrut şi pe Mitea
Cotidianul italian "Corriere dello Sport" a indicat că Lazio l-ar fi vrut de la Ajax, nu doar pe Ogăraru, ci şi pe Mitea. Operaţiunii i s-a dat însă din start şanse minime de reuşită, cu atît mai mult cu cît atacantul român s-a accidentat recent, fiind indisponibil minimum 6 săptămîni din cauza unei rupturi musculare.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
 •  30 Ianuarie 2008, 05:28

george vezi ce prostie ai facut ca ai plkt de la steaua te-ai dus la amaratii aia care tu ai vazut ajax-ul de acuma cativa ani acuma sunt niste ciumeti vin-o in ghencea te primim cu bratele deschise esti de-al nostru si niciodata nu putem sa te refuzam si mesaj ptr fotbalistii din romania nu va mai duceti la ajax singura echipa din olanda e psv

Vezi toate comentariile (1)
Comentează