SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Fostul viceprimar al Capitalei cere demiterea lui Adrian Vasile: „Vă faceți de râs! Nu vă mai luați după anumite jucătoare care doar vă seduc și vă iau banii din buzunare”

Adi Vasile
Adi Vasile

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2022 16:57 / Actualizat joi, 02 iunie 2022 17:04

Aurelian Bădulescu, fostul viceprimar al Capitalei, cere ca Adrian Vasile, antrenorul de la CSM București, să fie demis, după ce „tigroaicele” au pierdut titlul în „Liga Florilor” în fața lui Rapid.

Bădulescu spune că rezultatele sunt lamentabile, iar CSM București a ajuns ciuca bătăilor. 

Gabriel Torje a reziliat cu Dinamo și s-a înțeles cu Farul
Dinamo
Gabriel Torje a reziliat cu Dinamo și s-a înțeles cu Farul

Bădulescu cere demiterea lui Adi Vasile

„Vă dau o veste proastă, rezultatele Clubului Municipal Sportiv București pe anumite ramuri, dar și per total, sunt lamentabile. Pot să spun asta pentru că sunt printre cei mai vechi și unul dintre cei care au înființat CSM București, mă găsiți la fondatori. Este pentru prima oară când rezultatele sunt. N-am cuvinte cum sunt.

Eu vă cer oficial să-l demiteți cât mai repede pe antrenorul care astăzi este la cârma acestei echipe. Eu l-am inventat pe acest domn când mai rămâneam în pauze, pentru că personalitatea jucătoarelor era mare, și ăla mic, care la bază e preparator sportiv, nu antrenor, a luat frâiele acestui club”, a spus Băduleascu, potrivit spotmedia.

Bădulescu: „Vă faceți de râs”

Fostul viceprimar și-a continuat atacul și a acuzat conducerea echipei CSM București că de face de râș cu Vasile la cârmă: „Vă faceți de râs! E rușinos că am ajuns la nivelul acesta. Am ajuns ciuca bătăilor! Rapid, o echipă care nu mai avea secție de handbal de 7 ani, să ne bată ca pe ultima echipă din clasament. 

De mâine voi posta poze cu membrii Consiliului de Administrație al CSM care îl susțin în continuare pe acest domn la conducerea clubului. Ascultați-mă, este slab, nu veți face performanțe cu el. Nu vă mai luați după anumite jucătoare care doar vă seduc și va iau banii din buzunare, în timp ce performanța este zero”.

Citește și alte știri din handbal:

Salariu de 6.000 de euro lunar pentru înlocuitorul lui Adi Vasile » Când au loc negocierile decisive

Jucătoarea care i-a adus Liga Campionilor lui CSM București revine în handbal după 5 ani de la retragere » „Putem deveni o forță”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
rapidbucuresti1923
rapidbucuresti1923  •  03 Iunie 2022, 01:15
Postat de ceaiuri pe 02 Iunie 2022, 21:45

mai bine mai tarziu decat niciodata....banii cheltuiti trecuti pe pierderi(un an competitional cu multi bani pt o cupa....)acum tb intrebata si Neagu...daca se supara trece la...Rapid

Lcn8 sa ramana acolo unde e si sa i invete meserie pe aditza. La Rapid n are ce sa caute..

ceaiuri
ceaiuri  •  02 Iunie 2022, 21:45

mai bine mai tarziu decat niciodata....banii cheltuiti trecuti pe pierderi(un an competitional cu multi bani pt o cupa....)acum tb intrebata si Neagu...daca se supara trece la...Rapid

Crinughe1
Crinughe1  •  02 Iunie 2022, 19:46

Eu spun de mult ca Adi Vasile este problema acestui club, ca nu știe nimic handball, vad ca și Badulesu spune lucrurilor pe nume, numai ziariștii dorm și nu iau atitudine. O sa spuneți ca v-am jignit dar asta e realitatea, sunt mai importante știrile mondene decât salvarea unui club.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează