GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  FLASH NEWS

REZUMATUL ZILEI » Ionuț Negoiță nu s-a ținut de cuvânt, doi miliardari negociază preluarea unui club din România + ultrașii revin alături de FCSB

Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte +16   FOTO
Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2020 23:00

Ai pierdut cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore? Aici este locul în care te poți pune la punct cu actualitatea sportivă în doar câteva minute. GSP.RO îți oferă la finalul fiecărei zile 5 știri pe care n-ar fi trebuit să le ratezi.

Coronavirus în România: bilanțul ultimelor 24h

1. Surpriză la Dinamo: Ionuț Negoiță și-a încălcat promisiunea

Jucătorii lui Dinamo și-au încasat ieri salariile restante pe luna ianuarie. După ce în repetate rânduri a afirmat că nu va mai contribui din propriul buzunar pentru a finanța clubul, Ionuț Negoiță (46 de ani) a decis să se implice.

Gestul finanțatorului din Ștefan cel Mare surprinde, deoarece, în urmă cu o lună, acționarul reafirma că nu va mai contribui financiar pentru a ajuta clubul pe care e disperat să îl vândă: „Nu, nu mai pun nimic de la mine, lucrurile trebuie luate în serios. Ce salarii restante să plătesc acum?” - mai multe detalii, AICI.

2. Galeria Nord, in corpore alături de FCSB?

+12 FOTO

O parte din Peluza Nord a revenit în acest an alături de FCSB. Acum, Gheorghe Mustață, unul dintre liderii suporterilor vicecampioanei României, anunță reunirea galeriei.

De asemenea, Mustață a declarat că a „semnat un pact de neagresiune cu prietenii din Peluza Sud”, susținătorii formației CSA Steaua din Liga a 4-a, fapt negat ulterior de Asociația Steliștilor 47 - mai multe detalii, AICI.

3. Afaceriștii cu o avere de 1,8 miliarde de euro ar negocia din nou intrarea în fotbalul românesc

Dragoș și Andrei Pavăl, cei doi frați care conduc firma Dedeman, ar fi din nou interesați de o aventură în sport. Nu la Viitorul, așa cum se vehicula insistent vara trecută, ci la Bacău, un oraș care nu mai respiră fotbal în primele două ligi.

Informația a fost lansată în spațiul public de Florin Lovin (38 de ani), fost jucător la FCSB și care a evoluat timp de trei ani și pentru defuncta FCM Bacău - mai multe detalii, AICI.

4. Ciudățenii în Bundesliga la reluarea campionatului

În Bundesliga, primul mare campionat al Europei care se reia, pe 16 mai, bucuria după gol va fi redusă la o atingere cu cotul sau cu vârful ghetei. Echipele vor intra separat pe teren, fără copii de mingi. Dispar mascotele, schimbul de fanioane și fotografiile de grup.

COVID-19 a obligat DFL să ia măsuri sanitare care golesc practic sportul rege de emoții. Jurnaliștii de la Bild au pus mâna pe document cu interdicții ce vor fi impuse jucătorilor pe teren greu de imaginat într-un sport de echipă - mai multe detalii, AICI.

5. Giorgio Chiellini, critici pentru Mario Balotelli și Felipe Melo

Giorgio Chiellini și-a lansat autobiografia „Giorgio Chiellini, fundașul - o inimă, un suflet și un creier”. Apărătorul lui Juventus nu și-a menajat foștii colegi.

„Balotelli este o persoană negativă, nu are pic de respect față de echipă. În 2013, la Cupa Confederațiilor împotriva Braziliei nu ne-a ajutat deloc. Merită să fie pălmuit. „Felipe Melo e și mai rău. E cel mai rău dintre cei răi. Nu suport oamenii lipsiți de respect, cei care se opun întotdeauna. Mereu era o luptă în care era implicat” mai multe detalii, AICI.

Citește mai multe știri de actualitate:

Motivul pentru care Muhammad Ali era ÎNFRICOȘAT de o luptă cu Mike Tyson » George Foreman îi dezvăluie secretul: „Mi-a spus-o chiar el”

Boris Becker, dialog savuros în limba română cu Simona Halep: „Țiriac nu a fost un profesor bun”

Soția lui Kobe Bryant dă în judecată biroul șerifului din Los Angeles: „Opt persoane erau la locul accidentului şi fotografiau cu telefoanele mobile copii morţi, părinţi şi antrenori”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
remarque
remarque  •  10 Mai 2020, 09:41

Un gest normal din partea fratilor Paval. Se gandesc sa investeasca intr-o echipa cu istorie. Bacaul e un oras mare, nu o comuna. Poate reinvia fotbalul la Bacau daca se implica o firma ca Dedeman. Au know-how-ul necesar pentru a concepe o structura de management care sa fie performanta. Au reusit in afaceri pe bune, cred ca vor reusi si in fotbal daca aleg sa investeasca.

valahu1950
valahu1950  •  10 Mai 2020, 07:51

Nu vine nimeni la clona fcsb ma, lasati puscariasii daca vreti sa va citeasca cineva.

1475540329211264
Lazar Andrei  •  10 Mai 2020, 06:37

Bai Gsp,daca eu am selwctat stiri despre Dinamo,de ce amestecati în format si despre oieri..?Chiar asa de penibili sunteti!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close