CUPA ROMANIEI  ·  VIITORUL - ASTRA 0-3

Seniori şi copii » Astra e prima echipă calificată în semifinale: 3-0 cu Viitorul

Cristescu traversează o perioadă excelentă, marcînd aproape meci de meci
Cristescu traversează o perioadă excelentă, marcînd aproape meci de meci

Articol de — Miercuri, 04 Decembrie 2013, 00:00

Giurgiuvenii s-au distrat aseară cu "grădiniţa" lui Hagi, continuă în Cupa României şi îşi îmbunătăţesc moralul oricum bun.

Gol Budescu pentru 1-0. Imediat, Cristescu face 2-0. Ambii au ani buni în Liga 1 şi concurează cu Steaua pentru titlu în acest sezon din Liga 1. În Cupă, peste ei a dat Viitorul lui Gică Hagi. Viitorul joacă la Chiajna şi nu se mai ştie dacă îşi are domiciliul la Constanţa sau la Voluntari. Cum nu se mai ştie nici dacă riscă tot folosind copii precum Băluţă şi Gavra sau vrea cu orice preţ să reziste în "liga celor mari" cu Dică şi cu Axente.

Pe lîngă eliminarea din Cupa României, nu tocmai o tragedie pentru o formaţie chinuită de lupta pentru salvarea de la retrogradare în campionat, Hagi a mai putut vedea o dată slăbiciunile echipei sale, dependentă în continuare de un fotbalist aproape retras, precum Dică.

Ex-stelistul a trezit un pic Viitorul şi aseară, din momentul în care a fost trimis pe teren, şi a condus ofensiva alor săi pînă cînd francezul Yoda a pus punct.

Astra continuă să fie importantă în ambele competiţii interne, proiectul lui Hagi întîrzie să devină o echipă de fotbal.

"Să picăm cu oricine, dar dacă jucăm cu Steaua şi în Cupă, înseamnă că avem meciuri numai cu ei, că mai sînt două şi în campionat anul acesta!" (Alexandru Măţel, fundaş Astra)

"În semifinale îmi doresc un adversar pe care să-l învingem ca să putem juca finala!" ;) (Daniel Isăilă, antrenor Astra)

597652-viitorul-astra-0-3.jpgȘeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (1)

tm777  •  04 Decembrie 2013, 15:14

Ei s-a

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1