FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Atac brutal al generalului la adresa lui Gigi Becali: „Intru în dialog cu un needucat? Atât îl duce mintea!”

Gigi Becali / foto: GSP
Gigi Becali / foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 10:37 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 11:10

Generalul Eugen Bădălan a contracarat printr-un atac cu talpa sus la Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB declarase recent că generalul și-ar fi oferit la rândul său semnătura, în urmă cu două decenii, pentru preluarea clubului de către Becali.

Fost membru în Consiliul de Administrație al Stelei, Eugen Bădălan, personaj apropiat de un alt general cu influență, Cătălin Zisu, despre care se bănuiește că ar fi în spatele lui Florin Talpan, a fost acuzat de Gigi Becali că a contribuit cu semnătura sa în momentul în care latifundiarul a preluat clubul de la Armată. Răspunsul lui Bădălan a fost unul amenințător:

„Să aducă semnătura şi mai discutăm după. N-am ce să comentez. Intru într-un dialog cu un needucat? Atât îl duce mintea şi atât spune. Daca va continua aşa şi nu se potoleşte, atunci contactez un avocat pentru calomnie”, a precizat Eugen Bădălan, conform Orange Sport

„Ați făcut lobby pentru Păunescu să cumpere Steaua?” » Reacție fermă a fostului ministru în interviul din GSP: „Becali chiar m-a sunat la un moment dat!”
STEAUA
„Ați făcut lobby pentru Păunescu să cumpere Steaua?” » Reacție fermă a fostului ministru în interviul din GSP: „Becali chiar m-a sunat la un moment dat!”

Gigi Becali: „Bădălan a semnat și mi-a dat mie Steaua”

Gigi Becali l-a menționat pe generalul Eugen Bădălan în conferința sa-maraton de joi: 

„Vă aduc semnăturile lui Bădălan. Măi «pălărie», nu tu ai semnat? Vă arăt semnăturile lui «pălărie» (n.r. - Eugen Bădălan) cum şi-a dat acordul. Semnătura lui Eugen Bădălan, Becali dă banii, ia acţiunile, Becali dă banii, ia acţiunile (n.r. - gesticulează) Vă aduc să vedeţi şi voi. Cum să-mi însuşesc eu acţiunile? Nu vedeţi ce oameni nebuni? El dă, el semnează şi zice că mi-am însuşit eu acţiunile. Cum, bă, să fac eu asta? Eram la Pipera în curte şi mi-am băgat acţiunile în buzunar?

Voi, generalilor, mi-aţi dat Steaua, voi aţi semnat, nu am luat-o eu, n-aveam eu putere, mai ales pe vremea aia, aveau comuniştii o putere... Eram un biet tânăr care a făcut nişte bani, cum a vrut Dumnezeu, un ţăran care a ieşit şi el în viaţă.

Bădălan a semnat şi mi-a dat mie Steaua. De Bădălan nu ai ce să zici, pe el, săracul, nu îl ajută bibilica, nu l-aţi văzut cum vorbeşte?”. 

Atac brutal al generalului la adresa lui Gigi Becali: „Intru în dialog cu un needucat? Atât îl duce mintea!”
Generalul Eugen Bădălan / Captură Gândul

Eugen Bădălan, în urmă cu 15 ani: „Le-am spus că e ilegală adunarea generală care a transformat clubul în societate non-profit”

În 2008, Generalul Eugen Bădălan susținea într-o intervenție la GSP TV că şi-a dat demisia după ce clubul roș-albastru a fost transformat în societate non-profit.

„În momentul în care am avut convingerea că evoluţia Stelei este alta decât cea pentru care fusesem numit în Consiliul de Administrație, am plecat de acolo. Nu ştiu ce se încearcă, sunt străin de toate aceste lucruri. 

Ştiu doar că, atunci când am fost numit în CA, era vorba de o echipă care aparţinea Armatei, chiar dacă se găsise această formulă de societate non-profit. Eu le-am spus că e ilegală adunarea generală care a transformat clubul în societate non-profit”, spunea Bădălan

Bădălan a fost în vizorul DNA

Eugen Bădălan a avut probleme cu procurorii de la DNA. În 2005, el a fost urmărit penal de Direcţia Naţională Anticorupţie în legătura cu un contract încheiat între Armată şi grupul Tofan. 

Imediat după punerea sub urmărire, ministrul Apărării de la acea vreme a cerut preşedintelui înlocuirea lui Eugen Bădălan. El a fost trecut în rezervă în urma refuzului său de „a se pune la dispoziţie”, expresie a procedurii prin care un ofiţer de rang înalt se retrage din funcţie o dată cu începerea urmăririi penale împotriva lui.

VIDEO Ce pensie are Tudorel Stoica după 15 ani petrecuți la Steaua: „Nu puteam să suport unele umilințe trăite la club! Eram mort dacă nu mă ajuta Valentin Ceaușescu!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Deținătorul drepturilor TV, despre stadionul Ghencea, Talpan versus Ciolacu: „Premier vs. colonel. Colonelul pleacă de la 4-0” + „Autogolul” reușit de Gigi Becali și MM

Războiul FCSB - CSA a ajuns la Parchet! DNA: peste 130 de plângeri pe subiectul închirierii stadionului „Steaua”!

VIDEO Liderul galeriei FCSB, atac la Florin Talpan: „Asta e CSA sau Steaua? Și-a bătut joc de milioane de suporteri” + „Atenție la terorism, nu cumva să sară cineva în sus”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (95)
dodonpa
dodonpa  •  24 Iulie 2023, 15:56

STEAUA US 27

Moshu
Moshu  •  24 Iulie 2023, 14:40
Postat de lizardking pe 22 Iulie 2023, 11:20

badalan a fost dat afara din armata petru matrapalzacuri cu anvelope asa ca nu e omul care sa vorbeasca de ilegalitati;daca becali are semnaturile celor din armata sale prezinte .

Pai crezi matale ca daca avea ceva nu prezenta pana acum ?N-ARE nimic,d-aia face doar circ,poate sperie pe cineva sau,cum e cazul ciolanului,gaseste unul care vineaza voturi de la aia care citesc si nu inteleg nimic !

Moshu
Moshu  •  24 Iulie 2023, 14:30
Postat de ThomasVorbe pe 22 Iulie 2023, 19:10

Art. 47 din OUG nr. 26 / 2000: "Asociaţiile şi fundaţiile pot înfiinţa societăţi comerciale. Dividendele obţinute de asociaţii şi fundaţii din activităţile acestor societăţi comerciale, dacă nu se reinvestesc în aceleaşi societăţi comerciale, se folosesc obligatoriu pentru realizarea scopului asociaţiei sau fundaţiei."

Bai puiule,vad ca tu "circumscrii" si legile dupa bunul tau plac ! Omul ala zice "ASOCIAȚIILE NU SE POT TRANSFORMA ÎN S.C." si tu citezi aiurea "Art. 47 din OUG nr. 26 / 2000: "Asociaţiile şi fundaţiile pot înfiinţa societăţi comerciale. "...deci pot infiinta societati comerciale si nu "SE POT TRANSFORMA IN" esti penibil rau sau de rea credinta !

Vezi toate comentariile (95)
Comentează