FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB - VIITORUL 1-2 // FABULOS! Cornel Dinu l-a imitat pe Gigi Becali în direct la TV: „Gata, s-a terminat cu oieritul, cu mulsul, vreau posesie!”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 21:14

Cornel Dinu l-a desființat pe Gigi Becali, după eșecul lui FCSB cu Viitorul scor 1-2.

Ideile lui patronului de la FCSB, care a insistat ca antrenorul Mihai Teja să implementeze un joc bazat pe posesie, n-au scăpat de criticile lui Dinu. Acesta l-a imitat în direct la TV Telekom Sport pe patronul de la FCSB: ”Domne, vreau posesie! Băi, n-auzi! Gata, s-a terminat cu oieritul, cu mulsul, vreau posesie!”.

Dinu a continuat ironiile când a fost întrebat de Basarab Panduru la ce se referă prin posesie: „Adică să muţi porţile, să le pui pe lateral. Să nu mai avem porţile acolo, le punem pe lateral şi începe posesia, dă-o la mine, ia-o la tine”.

Iulian Cristea, fundașul de 24 de ani, care a debutat ieri la FCSB în meciul pierdut cu Viitorul, scor 1-2, a fost și el aspru criticat de Dinu:

„Cristea a fost luat din răscoala de la Bobâlna şi pentru asta este și pregătit. Patronul (n.r Gigi Becali) salvează tot jocul apărării, aducându-l pe Cristea. Săracul e port ilegal de deposedare, de marcaj”

CITEȘTE ȘI:

Mihai Teja, desființat de Cornel Dinu! Discursul ținut în vestiarul lui FCSB l-a enervat la culme: „Ce dracu' să faci cu el?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
bazinga
bazinga  •  13 Martie 2019, 08:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  13 Martie 2019, 07:40

La mistocareala se pricepe tot p...

miki123
miki123  •  13 Martie 2019, 01:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează