LIGA 1  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV Ion Crăciunescu, vehement după dezvăluirile lui Mircea Lucescu: „A făcut o mare greșeală! Mă așteptam să-mi ceară scuze”

Dezvăluirile lui Mircea Lucescu din săptămânile precedente nu au trecut neobservate // Sursă foto: GSP
Dezvăluirile lui Mircea Lucescu din săptămânile precedente nu au trecut neobservate // Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 09:56

Fostul arbitru Ion Crăciunescu (69 de ani) a comentat interviul-document pe care Gazeta Sporturilor l-a publicat de-a lungul a trei zile cu Mircea Lucescu (74), în care Il Luce a dezvăluit lucruri nespuse despre anii '80, a reînviat controverse istorice sau a născut unele noi.

Mircea Lucescu a făcut o mare greșeală că s-a băgat în aceste discuții. Mă așteptam la un altfel de comportament din partea lui. A greșit! M-a menționat și pe mine la un moment dat, că am prelungit 6 minute un meci și s-a dat gol în minutul 96, dar de fapt golul s-a marcat în minutul 86. Mă rog, 86, 96... tot aia e (n.r. râde). 

Mă așteptam să mă sune, să-mi ceară scuze, pentru că pe ceilalți i-a sunat, din ce am înțeles”, a spus Crăciunescu, la GSP Live.

Mircea Lucescu despre arbitrajul lui Ion Crăciunescu de la un Steaua - Dinamo 2-1 (martie 1989):

„Ne-a anulat un gol valabil şi ne-a dat doi oameni afară! Vaişcovici şi Cămătaru! Voi ce ziceți? Plus că meciul a durat până în minutul 96. De fapt, până a marcat Steaua. După ce a înscris, gata, s-a terminat meciul! Deci? Mai e posibil să mai discutăm de aceste chestii?”

Tot la GSP Live, fostul arbitru internațional a povestit, fără să dea nume, că atunci când venea de la Vâlcea la București să arbitreze, înainte de meci diferite persoane îi spuneau cât mult țin cu echipa pe care urmează să o arbitreze. 

„Stăteai la masă și mai veneau invitați. Noi stăteam doar la Hotel Național. La masă mai erau invitați niște tipi foarte deștepți. Erau foarte competenți, deștepți, vorbeai cu ei la masă și trebuia să stai să procesezi. Povesteau diverse lucruri și spuneau cât de mult țin cu una dintre echipele pe care urmai să le arbitrezi. Ei nu sugerau nimic, înțelegeai tu din discuție. Nu vreau să intru în detalii”. 

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (16)
nicolaedobrin  •  29 Mai 2020, 20:41

N-au de ce isi cere scuze unul altuia. Sunt amandoi de aceeasi teapa. Lucescu ar merita intr-adevar cupa din 1989, dar ar trebui si sa dea socoteala pentru magariile facute cu sistemul si cooperativa.

Cavaleru Marius-fotograf  •  29 Mai 2020, 11:47

Era minutul 86 dupa ceasul lui Valentin, dupa orice alt ceas era minutul 96. Perfect corect ce a spus Mircea Lucescu: i-a dat afara degeaba pe cei doi (pe Camataru chiar absolut gratuit). A dat unu' afara, a vazut ca tot nu merge, a mai dat unu' si a tinut meciul fix pana a dat Balint gol. Nu te mai da printesa, Craciunescule, ca in meciurile directe trageati din toate pozitiile impotriva lui Dinamo. ,,Corectule''!

creeperno  •  28 Mai 2020, 23:01

Nu se cere scuze pentru adevaruri

Vezi toate comentariile (16 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 2
CS Mioveni - Rapid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Chelsea
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Lecce - Lazio
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Valencia - Valladolid
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:15 Fotbal, Premier League
Arsenal - Leicester
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Milan - Juventus
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Atletico Madrid
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1